Close sidebar
Close sidebar

Momente pasionale în "Casa Iubirii". Radu și Natalia se sărută în camera roșie (VIDEO)

Au fost momente pasionale în "Casa Iubirii". Radu a intrat cu Natalia în camera roșie și au folosit perna ca să se ascundă de ochii celorlalți concurenți.

Sorin Negru,

Radu și Natalia în Camera roșie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe măsură ce se apropie marea finală din "Casa Iubirii", tot mai mulți concurenți pun piciorul pe accelerație ca să aibă șanse la marele premiu.

Citește și: O concurentă din "Casa Iubirii" e acuzată că se destrăbălează în cluburi (VIDEO)

Radu a intrat cu Natalia în Camera roșie și cei doi au avut o întâlnire plină de atingeri, tandrețuri și vorbe dulci.

Ceilalți concurenți au făcut galerie din fața monitoarelor TV și i-au cerut lui Radu să o sărute pe fată.

Radu, în relație cu Natalia?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Lui Radu ceilalți băieți i-au reproșat zilele trecute că nu și-a făcut nicio relație în 8 luni de emisiune și este tot singur.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Radu s-a apărat că a avut prietene în Casa Iubirii, dar nu a fost să fie. Relația cu Kinga s-a destrămat rapid, iar celelalte fete cu care a încercat să fie împreună au plecat din emisiune.

Citește și: Radu, în război cu ceilalți băieți din "Casa Iubirii" (VIDEO)

Acum o ține pe Natalia în brațe și o sărută pe gât.

Ceidoi sunt chemați în Camera roșie.

"Să fie sărut", îi cere Sorin, iar fetele îi spun să nu facă la fel cum a făcut cu Xenia sau Anca.

Natalia, în mijlocul controverselor

Zilele trecute Natalia s-a aflat în mijlocul unui alt vârtej emoțional în "Casa Iubirii". Larisei nu i-a putut crede ochilor când și-a văzut iubitul ținându-se de mână cu cocnurenta controversată.

Situația în care se află cei doi ar putea să fie o strategie de-a lui Ionuț ca să și-i facă partenera geloasă, mai ales că, așa cum a precizat de mai multe ori, are ochi doar pentru Larisa, în ciuda ispitelor din casă.

Natalia, ceartă dură cu Andreea

În ediția de sâmbătă a emisiunii "Casa iubirii" momentele tensionate au continuat în casa fetelor, acolo unde se va declanșa un conflict puternic între Natalia și Andreea.

Cele două concurente au devenit rivale aprige de când Natalia a mărturisit faptul ca îl place pe Emanuel si ca ar fi încercat sa îl cucerească daca acesta nu s-ar fi aflat într-o relație cu Andreea.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Andreea și Natalia, la cuțite

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întrebată de către Andreea Mantea dacă s-a așezat bine lângă Andreea, Natalia va răspunde cu nonșalanță că totul este în regulă, încercând să acopere ceartă lor anterioară.

Citește și: Ceartă aprigă între Andreea și Natalia. „Nu țipa la mine! Nu-mi băga mâna în față!”

În cele din urmă, Natalia a recunoscut că într-adevăr a existat o mică problema cu machiajul, însă Andreea va interveni și îi va spune colegei sale să nu mai vorbească.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI