Radu Ayan, în vârstă de doi ani, a dispărut de lângă bunica sa, într-un moment de neatenția. Dispariția minorului a fost sesizată chiar de bunică, care este îngrozită. Aceasta credea că băiețelul se joacă în curte, dar ultimele imagini dezvăluie o altă realitate.

Radu Ayan este căutat de la raportarea dispariției. Aceasta este de negăsit de ieri, când bunica a înștiințat autoritățile că nu își mai găsește nepotul.

"Căutările au continuat pe tot parcursul nopții și sunt desfășurate și în acest moment.

S-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Suceava și Bacău, precum și un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum si voluntari din comunitate continuă activitățile pentru găsirea minorului", se arată în comunicat transmis de IPJ Botoșani, în această dimineață.

cautari radu ayan

Radu Ayan a dispărut de lângă bunica sa într-o clipă de neatenție. Minorul este căutat de ore bune

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Radu Ayan, căutări neîncetate. Minorul a dispărut de lângă bunica sa

Radu Ayan a dispărut în timp ce se afla cu bunica în vizită la niște cunoștințe. Femeia a mărturisit că cel mic obișnuia să se joace în curte, dar de această dată, micuțul nu s-a reîntors. Speriată că nu își găsește nepotul, după o oră de căutări deșarte, bunica a alertat autoritățile.

Timp de o oră am căutat şi după am anunţat poliţia. Să îl fi luat cineva, dar aşa din senin să dispară nu se poate!,  ar fi mărturisit bunica copilului, observatornews.ro.

Citește și: Incredibil unde a fost găsit Denis, copilul de 12 ani din Botoșani dispărut timp de 24 de ore după ce nu s-a mai întors de la școală

radu ayan copil disparut

Radu Ayan, minorul dispărut

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Potrivit bunicii, părinții lui Radu Ayan se află în străinătate, unde muncesc. Minorul se afla în grija bunicii. 

O cameră de supraveghere l-a surprins pe micuț când se îndrepta spre pădure. A fost emis un mesaj RoAlert și îi îndeamnă pe cei care l-au văzut pe copil să alerteze imediat autoritățile.

La momentul dispariției, Radu Ayan purta o bluză de trening roşie, care avea dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe şi adidaşi cu lumini pe talpă. Minorul are păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si