Close sidebar
Close sidebar

Radu Beligan are o mostenitoare secreta! Femeia care a stat alaturi de marele actor in ultimii 10 ani de viata detine un sfert din averea lui Beligan!

Scandalul licitatiei prin care se vand obiecte ce au apartinut marelui actor dezvaluie ca Radu Beligan are o mostenitoare secreta, pe Mona Radu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Marele actor, decedat in 2016, la 97 de ani, a avut patru copii, pe Anamaria, Lamia, Raluca si Alexandru, dar Radu Beligan are o mostenitoare secreta. Este vorba despre scriitoarea Mona Radu, care a fost alaturi de Beligan in ultimii ani de viata ai acestuia. La fiecare spectacol de teatru, Mona Radu il insotea pe Beligan pe scena, tinandu-l de brat. Fiicele lui Radu Beligan sunt protagonistele unui scandal care a izbucnit dupa vestea ca Lamia si Raluca au fost de acord cu organizarea unei licitatii la care se vor vinde mai multe obiecte ce au apartinut marelui actor. Aflata in Australia, Anamaria Beligan i-a reamintit Lamiei ca mai exista o  mostenitoare a averii tatalui lor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Nu-mi amintesc ca voi să-mi fi cerut aprobarea şi să-mi fi prezentat o listă de articole. Ce înseamnă "noi patru"? De ce o ignori pe MONA RADU care, pe bună dreptate, deţine 25% din drepturi, mai mult decît oricare dintre noi?!!! Chiar dacă nu o agreezi, NU uita cîte a făcut pentru EL şi chiar şi pentru tine. Adu-ţi aminte de rolurile tale în piesele ei, din care ţi-a ieşit un venit foarte substanţial.

3. Înseamnă că sora cu icoanele care a aprobat telefonic licitaţia o fi altă soră a noastră de care noi nu ştim, sau poate că cei de la Artmark mint, e cazul să vă lămuriţi!”, i-a scris Anamaria Beligan surorii sale, Lamia.

Radu Beligan are o mostenitoare secreta: "A fost ingerul care l-a tinut in viata pe tata in ultimii 10 ani"

Anamaria, fiica actorului, a dezvaluit ca Radu Beligan are o mostenitoare secreta. Mona Radu a fost prezenta la inmormantarea lui Beligan si s-a comportat ca un membru al familiei, primind condoleante din partea partipantilor, la fel ca fiicele lui Beligan. Dupa moartea lui Radu Beligan, Anamaria a postat un mesaj emotionant despre Mona Radu: “A fost ingerul care l-a tinut in viata pe tata in ultimii 10 ani”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI