Mamele unor concurenți își fac apariția în premieră la show-ul incendiar "Casa Iubirii". Prima care va intră în Casa iubirii va fi mama lui Radu, spre marea lui uluire.

Citeste si: Xenia și Alin, în pragul despărțirii. Ce și-au mărturisit cei doi

Kinga a fost luată la întrebări de mama lui Radu, care a mărturisit că nu și-o imaginează de noră pe concurenta cu care Radu a ajuns din nou la cuțite.

Radu și Kinga, certați din nou

Au fost momente dramatice pentru Kinga și Radu, care au ajuns din nou la cuțite și au decis în cele din urmă să se despartă definitiv, deși toată lumea aștepta cu nerăbdare că cei doi să redevină un cuplu în cadrul show-ului și să meargă mai departe împreună.

Citeste si: Ionuț și Larisa s-au întâlnit în afara emisiunii ”Casa Iubirii”. Un fost concurent a aruncat bomba

Radu s-a emoționat când a văzut-o pe mama sa și a încercat din răsputeri să își ascundă trăirile și să adopte un comportament adecvat de dragul mamei sale, potrivit KanalD.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai mult decât atât el și Kinga vor putea merge împreună cu mama lui în camera roșie pentru a purta o discuție serioasă despre decizia lor de a se despărți.

Citeste si: Andreea Mantea a avut parte de o surpriză de zile mari

Kinga și Radu au ajuns să își adreseze replici acide în ediția anterioară de la Casa Iubirii și în cele din urmă au decis să pună capăt definitiv relației lor și să meargă fiecare pe drumul lui. 

Dialog savuros între Kinga și mama lui Radu

Mama lui Radu: Kinga, ia spune-mi și mie! Până la urmă mergeți înainte, sau am înțeles că va opriți!
Kinga: Radu a spus ieri să rămânem prieteni!
Mama lui Radu: Doar atât! Doar prieteni! Nu vreți nimic mai mult!
Kinga: Asta a fost decizia lui!

Cum s-au despărțit din nou Radu și Kinga

Discuția lor aprinsă a fost declanșată de o replică nepotrivită lansată de Kinga, care a afirmat că și-ar dori că Radu să fie mai matur și mai impunător, care să îi ofere siguranță.

Radu a înțeles că tânăra vrea să-l determine cu orice preț să se schimbe și că nu îl place așa cum este el în prezent și de aici s-a declanșat o adevărată furtună în Casa iubirii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si