Close sidebar
Close sidebar

UPDATE - Tânăra a fost găsită. Radu de la „Casa Iubirii”: „Suntem disperați, a ieșit în parc, iar de atunci nu s-a mai întors acasă!”

Radu de la ”Casa Iubirii” a cerut ajutorul tuturor pentru găsirea surorii lui în vârstă de 16 ani. Aura Nițu a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Diana Bostan,

Sora lui Radu de la ”Casa Iubirii”( Aura Nițu) a dispărut

[Sursa foto: Instagram: Radu Marii- Facebook:Aura Nițu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- Sora lui Radu a fost găsită. Tânărul a povestit că sora sa plecase de acasă, de capul ei, și a fost găsită în Urziceni. Fata a mers de bunăvoie la secția de poliție când a văzut pe internet că a fost dată dispărută.

De mai bine de 48 de ore, sora lui Radu de la ” Casa Iubirii”, Aura Nițu a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Mari (@radu.marii)

Radu de la Casa Iubirii cere ajutor tuturor celor care-i pot oferi informații despre găsirea Aurei

Radu de la Casa Iubirii a făcut anunțul trist pe pagina sa de Instagram, acolo unde a menționat faptul că autoritățile competente au fost anunțate.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul: un concurent va părăsi emisiunea prin descalificare

În momentul în care a plecat de acasă, Aura era îmbrăcată cu o bluză neagră și cu o pereche de blugi albaștri.

Radu a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram

Aura Nițu are 16 ani și o înălțime de 1,69 metri, ochi albaștri. Oricine deține vreo informație în legătură cu acest caz este rugat să i-a legătura cu autoritățile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: UPDATE-VIDEO/FOTO- Fetița de 5 ani ținută ostatică de tatăl său a fost salvată de polițiști

”Suntem disperați, a ieșit în parc, iar de atunci nu s-a mai întors acasă! Orice informație în legătură cu ea ne este de mare folos.”, a scris Radu.

Radu de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Kanal D]

Marian Radu Nițu are 25 de ani și este din Slobozia, Ialomița. Înainte de a veni la emisiune, a lucrat ca vânzător/gestionar la un pet shop.

Radu speră că în „Casa iubirii” să își găsească fericirea. Dorește să întâlnească pe cineva potrivit, deoarece până acum nu prea a avut noroc în dragoste. Consideră că în „ Casa iubirii ” va reusi să întâlnească pânăla urmă acea persoană care să îi fie alături mulți ani de aici înainte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI