Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, condamnat definitiv la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de terenuri din Mamaia, a fost adus, miercuri, la sediul DNA Constanţa pentru a-i fi prezentate acuzaţiile din alte dosare. El a fost transferat temporar de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Albă.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a declarat pentru News.ro, că fostul primar al Constanţei a fost transferat pe data de 1 iulie la Penitenciarul Poarta Albă pentru că urma să fie prezentat la DNA Constanţa pentru a-i fi prezentate acuzaţii din alte dosare.

“Sunt dosare mai vechi. Procurorii au mai făcut ceva acte de procedură şi i le vor aduce la cunoştinţă”, a afirmat Mihai Mazăre.

La sosirea la sediul DNA Constanţa, Radu Mazăre nu a dorit să facă vreo declaraţie jurnaliştilor. El urmează să revină la Penitenciarul Rahova pe data de 4 iulie.

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații despre sarcină: „Asta a fost dorința mea...”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Între timp, iubita lui Radu Mazăre este în culmea fericirii de când a aflat că se poate căsători cu fostul edil al Constanței, chiar dacă acesta este după gratii. Roxana Mihalache a făcut dezvăluiri despre ziua cea mare, pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Cei doi se vor cununa pe 10 iulie în incinta Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul edil al Constanţei ispăşeşte o pedeapsă de 9 ani. Iniţial cei doi au dorit ca evenimentul să aibă loc pe data de 5 iulie când este şi ziua lui Radu Mazăre însă timpul a fost prea scurt pentru completarea dosarului.

Citeste si: VIDEO| Ultimele pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre. Un pas important a fost făcut azi

„Nu avem meniu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă, astea sunt condiţiile. Normal, o să am o rochie, dar nu o să fie nicio rochie specială. La căsătorie participă familia. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atâta tot. Eu cel mai mult îmi doresc să fim împreună",  a declarat Roxana Mihalache, în cadrul unei intervenții TV.

 

 

De asemenea, femeia a dezvăluit că și-ar dori ca să petreacă împreună ziua de naștere a lui Radu Mazăre, care va fi pe data de cinci iulie. Cât despre o posibilă sarcină, Roxana nu exclude această idee.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si