Radu a invitat-o pe Loredana în camera roșie! Tânărul a scos asul din mânecă și a apelat la tactici inedite pentru a afla mai multe informații despre Cristina, pe care vrea s-o recâștige.

Ținta lui este Loredana, pe care a invitat-o în camera roșie pentru a încerca să scoată de la ea cât mai multe informații care au legătură cu Cristina.

Citește și: Ionuț și-a deschis sufletul în fața Loredanei, la un date. Concurentul face mărturisiri

Radu încearcă să o recâștige pe Cristina

Radu apelează la tot felul de trucuri și metode inedite în încercare lui de a o recâștiga pe Cristina. Concurenta s-a supărat pe Radu, după ce acesta a sărutat-o în timpul jocului de ieri, care a avut loc în casa băieților.

Radu încearcă să afle acum tot felul de informații despre Cristina de la Loredana, motiv pentru care s-a decis să o invite în camera roșie.

Cristina s-a prins de intențiile lui Radu și a rămas surprinsă că poate recurge la asemena gesturi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Anca de la Casa Iubirii a dezvăluit cine i-a despărțit pe Bianca și Alexandru: „El a fost motivul”/ Fosta concurentă încă ține legătura cu fostul iubit

Radu: Oricum, tu ești mereu...așa, așa, da-mi și pe gât.

Bianca: Hai Cristina, fii geloasă!

Radu: Am observat că intervii ori de câte ori există o discuție contradictorie între mine și Cristina și mereu îți spui părerea.

Există cumva o dilemă între voi doi sau s-a întâmplat ceva. Eu observ...

Cristina: Da, Radu ce face, scoate de la ea...

Citește și: „Îmi iau bagajul și plec”. Relația dintre Sorin și Nicoleta scârțâie! Ce se întâmplă în această perioadă cu foștii concurenți de la Casa Iubirii?

Radu este de părere că între Cristina și Loredana există neînțelegeri și vrea să înțeleagă de ce cea din urmă intervine de fiecare dată între ei când există discuții aprinse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si