Nu trece o zi din Casa Iubirii fără situații neașteptate și răsturnări de situație. Gelozia lui Rad u va atinge cote maxime atunci când îl va vedea pe Marinel dansând cu Cristina. Reacțiile vor putea fi surprinse în ediția de marți, asta după ce luni, în prim plan s-au aflat Patricia și Laurențiu.

Citește și: Ionuț este propus spre eliminare. Va părăsi sau nu Casa Iubirii?

Marinel: Ești emoționată, ce ai? De ce?
Cristina: Nu știu!

Marinel: Da-mi mâna, hai că te văd că ai emoții! Doamne... cât să mai dansăm?

Radu va încerca să poarte o discuție serioasă cu fosta lui iubită, între patru ochi, încercând să îi transmită că este dezamăgit.

Citește și: ”Nu a iubit-o niciodată pe Cristina”. O fostă concurentă ”Casa Iubirii” face dezvăluiri despre Radu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Radu: Relația noastră s-a rupt pentru că în fiecare zi s-a întâmplat câte ceva! Și asta te răcește puțin câte puțin!
Cristina: Pe mine ceea ce m-a dus la pământ e motivul pe care tu l-ai adus! Și nu numai pe mine, ci și pe familia mea!
Radu: am înțeles și îmi pare rău că nu ți-am spus asta când am fost atunci!
Cristina: S-a interpretat că și când eu nu sunt îngrijită! Ai înțeles? S-a interpretat foarte urat!
Radu: Când stau în preajma ta mă

iau așa căldurile! Adică chiar dacă au fost atâtea chestii între noi, eu chiar mai simt ceva pentru tine!(...) Dar acum... crezi că între noi doi ar mai putea fi vreo rezolvare?
Toate reacțiile vor putea fi observate în cadrul ediției de marți.

Citește și: Fostul soț al Nonei, adevărul despre concurenta din ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa bruneta la vederea mesajul video

Fostul soț al Nonei, adevărul despre concurenta din ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa bruneta la vederea mesajul video

După ce Patrick a fost contactat de fostul soț al iubitei sale, ”șeicul din Dubai”, așa cum a fost numit în ”Casa Iubirii”, face noi declarații despre Nona. 

Bărbatul și-a început mesajul video prin a se prezenta și prin a-și arăta tatuajele pentru a demonstra că el este  fostul soț al Nonei. Cei doi au o serie de tatuaje asemănătoare.

Citește și: Emoții în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Anunțul făcut de Andreea Mantea

”Sunt fostul soț al Nonei, avem aceleași tatuaje. Vreau să-mi cer scuze de la Nona și de la toți cei pe care i-am rănit. Vreau să lămuresc lucrurile, tot ce am scris în acele mesaje a fost fals. Eram beat și nu m-am gândit când le-am scris, eram gelos. Nona m-a făcut să sufăr, dar ea nu merită ceea ce am scris. Ce am făcut este foarte greșit și nu merită. Mesajele pe care le-am arătat, Nona nu este o femeie de moravuri ușoare, nimic de genul. Videoclipurile și pozele nu ar fi trebuit să apară nicăieri, ar fi trebuit să rămână în telefonul meu. Îmi pare rău”,  a spus în video fostul soț al Nonei.

 

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si