Close sidebar
Close sidebar

Radu și Grațiela au ajuns în pragul războiului. Ce și-au declarat concurenții

În cel mai nou show de dating, Casa Iubirii, Grațiela și Radu au ajuns la capătul răbdării. Care este motivul pentru care Radu a fost dezamăgit în urmă cu doar o săptămână.

Diana Puiu,

Radu și Grațiela au ajuns în pragul războiului. Ce și-au declarat concurenții

[Sursa foto: Kfetele.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

“Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului Casa iubirii.

Citeste si: Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”, probleme de sănătate: ''Vă speriați...”

Casa Iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.
Acesta susținea că din senin, Sorin ar fi început să îl atace.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O nouă concurentă a trecut pragul „Casei iubirii”. Bianca le-a cucerit până și pe fete cu frumusețea sa

„M-a enervat, am tăcut din gură, l-am lăsat în pace... Lasă să arunce cu pietre în mine!”,

semn clar că Radu a fost afectat profund de comportamentul lui Sorin.
În discuția celor doi, aceștia au abordat și subiectul din gală, mai exact momentul în care Radu a făcut-o pe Grațiela să plângă.
„Ceea ce m-a deranjat a fost că nu ai venit să mă iei în brațe după...Tu trebuie să faci ce simți, nu trebuie să îți zic eu ce să faci ”, a
mărturisit Grațiela. Părerile de rău ale lui Radu față de acțiunile pe care acesta le-a făcut, nu au întârziat să apară: „Îmi pare rău că ai rămas dezamăgită, dar mă bucur că m-ai înțeles, serios!”. Cu toate acestea, lucrurile par să nu mai fie la fel de bune între Radu și Grațiela.

Citeste si: Noi dezvăluiri despre Adrian Olariu din Casa iubirii: "Mereu am fost așa mai dual”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI