Un sound proaspăt, de vară, cu o energie pozitivă și ritmuri molipsitoare. Prima piesă lansată de Radu Ștefan Bănică se anunță deja unul dintre hiturile acestui sezon. Melodia a fost gata în doar 2 luni și beneficiază deja de un videoclip provocator.

Citește și: VIDEO- Povestea din spatele melodiei „Am avut o cărărușă”, lansată în urmă cu 2 săptămâni de Niculian Stoican

Radu Ștefan Bănică, artist „Este cu dans, mie îmi place foarte mult dansul și sunt 4 fete foarte talentate care au făcut niște coregrafii și un moment atât de frumos în care apar și eu, am o corografie mai pe latino, pe prize foarte frumos, foarte dinamic.”  

Radu Ștefan Bănică îi calcă pe urme tatălui său

Prin venele tânărului Radu Ștefan curge sânge de artist, iar asta s a văzut încă din copilărie, când a făcut primii pași pe scenă chiar în spectacolele tatălui său.

Radu Ștefan Bănică, artist: „Sunt zeci de oameni în spatele unui moment. Eram la repetiții și mă simțeam așa de neputincios. Era o piesă de relativ simplă, dar pentru mine era ceva Whitney Huston și mi-a fost ușor să cânt pe scena Sala Palatului decât să îi cânt cuiva față în față.”

Încet, dar sigur, Radu a prins drag de scenă. ActoriA a fost cea care l-a atras ca un magnet și l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil de atmosfera din teatru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Radu Ștefan Bănică, artist: „Sunt în spectacolul de teatru „O noapte furtunoasă”, găzduit de Teatrul Național și la Teatru de Operetă și Muzical Ion Dacian sunt într-un muzical „Heartbeat”, care este 100% românesc.”

Destinul i-a deschis ușile potrivite, iar Radu are acum o carieră înfloritoare în teatru și încă una, la început de drum, în muzică.

Radu Ștefan Bănică, artist: „Am stat foarte mulți ani și aveam, nu neapărat frustrare, dar vedeam la alții ș ziceam cum au reușit ei și eu n-am reușit. Sunt mândru de mine, de ce am făcut.” 

Familia tânărului este alături de el necondiționat, iar cel mai mare fan al său este chiar surioaara lui mai mică, Violeta.

Radu Ștefan Bănică, artist: „La spectacolul meu de licență a venit singură, și ea e foarte tupeistă, m-am gândit în cabină, mai sunt băieți aici ce se schimbă, vreau să te felicit, întreb cu cine ești, sunt singură.”

Cei doi frați au defilat împreună pe podium, într-un eveniment recent organizat de mama Violetei, Andreea Marin. Iar Radu este mereu impresionat de modul în care sora sa reușește să se autodepășească.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Radu Ștefan Bănică, artist: „Am fost foarte mândru când a avut speechulci ei în engleză ea fiind în niște asociații pentru drepturile studenților. Era foarte emoționată în spate și când a început pe scenă cu o naturalețe și cu un tupeu se uita în ochii tăi și o credeai.”

Acum, că am reușit să spargă gheața în domeniul muzical, Radu promite să devină un nume de care vom auzi din ce în ce mai des.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si