Raed Arafat spune că 2020 a fost un an fără precedent în istoria recentă, care ne va marca viața mult timp înainte. Am văzut cât de greu este "să luptăm dezbinați" împotriva noului coronavirus, mai spune secretarul de stat.

" Anul 2020 a fost anul provocarilor; un an fara precedent in istoria recenta, care ne va marca viata mult timp inainte. Un an care ne-a aratat cat de uniti ar trebui sa fim, si cat de greu este sa ne luptam dezbinati si sa facem fata unor provocari fara precedent.

Va urez ca anul nou sa fie unul mult mai bun, un an al sperantei, al reusitelor, plin de realizari si mai ales unul care sa aduca tuturor sanatate! La Multi Ani!", a scris Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: O altă țară din Europa închide granițele pentru români din cauza pandemiei

Raed Arafat, despre efectele adverse ale vaccinului anti-COVID

Raed Arafat a vorbit zilele trecute despre efectele adverse ale vaccinului împotriva Covid-19. Șeful DSU a mărturisit că toți oamenii trebuie să cunoască aceste lucruri pentru a nu întâmpina probleme după imunizare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Arafat afirmă că românii trebuie să se informeze dinainte despre campania de vaccinare ce a început chiar astăzi, prima persoană care a primit serul fiind o asistentă de 28 de ani de la Spitalul „Matei Balș”. Femeia a făcut parte din echipa ce a tratat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România.

Citeste si:   VIDEO- Lupta anti-COVID. Vaccinarea cu dozele salvatoare începe acum

"Să nu ne punem cu virusul". Raed Arafat, despre riscul ca noua tulpină de coronavirus să ia amploare în România

Raed Arafat a anunțat de ce sunt extrem de importante recomandările virusologilor pentru perioada Sărbătorilor de iarnă: "pentru a opri  o posibilă răspândire a acestei tulpini  într-un mod mai serios în ţară”.

De câteva săptămâni, o nouă tulpină de coronavirus detectată în Marea Britanie pune pe jar întreaga planetă prin informațiile privind răspândirea mai rapidă a tulpinii și a faptului că ar putea afecta mai serios copiii decât forma inițială de coronavirus.  

„Masca, distanţarea şi, mai ales în timpul sărbătorilor, sărbători în familie restrânsă, rămân recomandările cu care insistăm pentru a opri o posibilă răspândire a acestei tulpini într-un mod mai serios în ţară”, a spus Arafat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si