Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a ajuns în străinătate pentru o operație. Tânărul s-a filmat înainte de intervenție și a postat clipul pe pagina sa de TikTok. Acesta le-a explicat urmăritorilor săi despre ce este vorba, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Citeste si: Simina Loica și Jador s-au revăzut. Artistul a avut o reacție surprinzătoare: "Să mă vezi, na!"

Pentru ce operație a mers Rafaelo în Turcia?

Rafaelo a mers la Istanbul pentru a-și face implant de păr și barbă, asttfel că, înainte de procedură fostul concurent s-a filmat și a postat pe TikTok ceea ce urmează să i se întâmple. În timp ce le arăta urmăritorilor pregătirile de dinainte de operație, Rafaelo le-a spus că nu îi stă chiar atât de rău, dar i-a lăsat pe aceștia să își dea cu părerea în secțiunea de comentarii.

„Fraților, hai că o fac și pe asta.(...) O să-mi fac și barbă și păr, hai că nu îmi stă chiar așa rău. Vorbim după.”, a transmis Rafaelo, citează Wowbiz.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Laa scurt timp, tânărul a mai postat un filmuleț în care este surprins chiar în timpul procedurii de implant de păr și barbă. 

Citeste si: Iancu Sterp a fost surprins cu o femeie în timpul unui live. Totul s-a întâmplat în fața lui Culiță, care a reacționat imediat

Ce au spus urmăritorii lui Rafaelo

Reacțiile urmăritorilor lui Rafaelo au apărut imediat, astfel că aceștia și-au dat cu părerea despre înfățișarea fostului concurent de la „Puterea Dragostei”. 

O parte din fanii fostului concurent i-au spus acestuia că nu l-au recunoscut, în timp ce alții l-au asociat cu alte persoane.

„Nu te-am recunoscut” sau  „Dacă nu îți vedeam numele nu știam cine ești ”, sunt doar câteva dintre comenatriile la postarea fostului concurent de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Jitaru, clipe de coșmar după despărțirea de Mona! Ce fata de la Puterea dragostei i-a furat inima?: ,,Este genul meu de femeie"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si