Close sidebar
Close sidebar

Rafturi de perete în stil scandinav: soluţia perfectă pentru depozitare

Rafturile de depozitare sunt piese esenţiale într-o locuinţă, mai ales dacă te încadrezi în categoria oamenilor care preferă ordinea şi adoră să-şi vadă casa aerisită şi fiecare lucru aşezat la locul lui. Acestea te vor ajuta să te organizezi mult mai simplu şi să ai mereu la îndemână lucrurile de care ai nevoie.

Roxana Lupea,


DISTRIBUIE
acest articol

Mulţi consideră alegerea rafturilor o chestiune foarte simplă, lipsită de prea multă importanţă. În realitate, adevărul este altul, întrucât există o diversitate foarte mare de modele de rafturi şi etajere pe care dacă le vei cumpăra cu mare atenţie, vei beneficia la maximum de utilitatea lor. Dacă arunci o privire în magazinele online, vei vedea că varietatea este impresionantă mai ales în cazul unor produse precum: rafturi metalice deosebite sau rafturi din lemn, cu diferite forme şi mărimi.

La fel de important este şi aspectul estetic, însă va trebui să iei în considerare şi calitatea materialelor şi nevoile tale reale dacă vrei să faci o investiţie inteligentă. Prin urmare, atunci când te-ai hotărât că ai nevoie de astfel de elemente decorative, trebuie să ai în vedere criteriile de mai jos.

Dimensiunile rafturilor de perete

Trebuie să te gândeşti, în primul rând, unde vei poziţiona rafturile, pentru a şti ce dimensiuni sunt necesare.

Ideal este să ai cât mai multe zone de depozitare în casă, dar nu trebuie nici să creezi senzaţia de aglomeraţie.

Rafturile mai mari sunt potrivite în living sau pe hol, unde poţi aşeza cărţi sau diverse obiecte decorative, iar pentru celelalte încăperi poţi opta pentru rafturi de perete suspendate mai mici sau etajere.

Materialele din care sunt fabricate rafturile

Dacă vrei să te bucuri de o investiţie durabilă, trebuie să acorzi o mare importanță materialelor din care sunt fabricate rafturile. Indiferent dacă achiziţionezi rafturi de dimensiuni mai mari sau mai mici, asigură-te că sunt confecționate din materiale de calitate, care să aibă o estetică deosebită şi să fie şi foarte rezistente.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Foarte elegante sunt rafturile din lemn, însă şi un raft metalic poate fi o soluţie rezistentă și îndrăzneață de depozitare. Poţi opta chiar şi pentru combinaţii interesante din metal şi sticlă, mai ales dacă doreşti o soluţie inedită pentru living.

Forma şi tipul de montare

În ceea ce priveşte forma, rafturile de inspiraţie nordică sunt cele mai frumoase din punct de vedere fizic. Sunt simple, dar nu monotone, iar utilitatea lor este indiscutabilă.

În funcţie de mărime, dar şi de locul în care vor fi montate, acestea pot fi sub formă de poliţe de perete sau rafturi independente, de tip bibliotecă, care se pot amplasa direct pe podea. De asemenea, poţi opta pentru rafturi din lemn sau din alte materiale, în funcție de texturile deja existente în cadrul încăperii.

În general, rafturile de living sunt mai mari, de tipul corpurilor independente care se aşază direct pe podea şi sunt folosite ca o bibliotecă, în ele punându-se cărţi, rame foto sau alte obiecte decorative. Rafturile suspendate, în schimb, sunt indicate în celelalte încăperi ale casei, întrucât ocupă mai puţin spaţiu.

La NoRDA găseşti rafturi metalice şi din lemn potrivite oricărei încăperi

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dacă vrei să îți decorezi propria cameră, pe cea a copiilor sau poate livingul, o idee excelentă cu care poți începe este reprezentată de acele rafturi de perete cu un design nordic deosebit, pe care le poți descoperi pe site-ul nordashop.com.

NoRDA, unul dintre magazinele online cu cea mai variată gamă de produse decorative în stil scandinav, îți pune la dispoziție un număr impresionant de modele de rafturi de perete, din care cu siguranță vei alege nu una, ci mai multe piese impresionante.

Autenticitatea și calitatea acestor produse sunt indiscutabile, întrucât echipa din spatele brandului se dedică în permanență perfecționării lor și a tehnicilor de producție, astfel încât tu să te bucuri pentru mult timp de piesele deosebite care îți vor înfrumuseța locuința. Soluțiile de interior oferite de NoRDA pun accentul pe confort, intimitate și rafinament în crearea spațiului ideal de relaxare, de muncă sau de studiu.

Pe lângă rafturile de perete, pe site sunt disponibile o mulțime de alte categorii de produse excepționale, menite să transforme orice încăpere a casei într-un spațiu primitor, pe care nu îți vei mai dori să-l părăsești. Descoperă-le pe site-ul nordashop.com!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI