Close sidebar
Close sidebar

Rafuiala infioratoare, incheiata cu 4 morti, intre doua clanuri interlope din Focsani. Au inceput un scandal crunt in miezul noptii. Motivul e halucinant

Din cauza unei femei, doua clanuri interlope din Focsani s-au luat la bataie cu furci, coase si bate in miez de noapte! Dupa rafuiala violenta care a trezit un cartier intreg, trei barbati au murit pe loc, iar o femeie si-a dat ultima suflare la spital. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imaginile macelului din miez de noapte, de pe o strada din Focsani. Dupa  bataia violenta cu furci, coase si bate trei indivizi au cazut secerati.

"S-a facut o crima, doua, trei, dar nu stiu de ce, pentru ce si cum, pentru o nora, ca s-a maritat o nora, a lasat copiii, unul l-a dat la leagan,  i-a abandonat, unul l-a oprit ea si baiatul asta a cerut ieri un copil. Da-mi copilul, daca nu-mi dai copilul se intampla ceva"

Scandalul sangeros intre cele doua clanuri de rromi ar fi pornit de la o femeie care si-ar fi parasit barbatul si care ar fi plecat cu tot cu copii. Tatal minorilor, care nu-si mai vazuse fiii de ceva vreme, a rabufnit.

"Baiatul ala, care era copilul lui l-a cerut si  el. Dar ea n-a vrut sa-l dea.

Daca il dadea o ora, doua, murea? Nu il lua inapoi? Uite ce a facut acum, ce s-a intamplat"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Tatal fetei care s-a maritat a venit peste Argint aici cu coasele, cu topoarele, cu tot cu fratii lui si s-a intamplat. Baiatul cand a vazut, a dat si el...de frica"

"S-a intamplat, neamuri sunt. S-au intamplat trei crime aici si i-au omorat pe loc"


Rafuiala cu coase, topoare si bate s-a consumat in doar cateva minute.
In afara de cei 3 indivizi care au murit pe loc, la spital au ajuns doua femei- o tanara insarcinata, care avea rani usoare, si o femeie de 44 ani, grav ranita, care a murit.

Alina Cosma,  purtator de cuvant al Spitalului Judetean Pantelimon:

"S-a intrat de urgenta in sala de operatie. Medicii au descoperit ca avea leziuni incompatibile cu viata si nu a mai putut fi salvata"

Dupa ce-au ucis, faptasii din clanul advers au fugit. 6 suspecti au fost prinsi si dusi la audieri, iar unul dintre ei a recunoscut cu nonsalanta scenariul sangeros.

"Cinci insi cu femei, cu copii... Am dat si eu si cine a mai putut. Eu si cu baiatul. Cu ce ati dat, cu toporul? nu. Cu o ranga si cu o bata din aia de cioban"

Comisar-sef Vasile Marin, IPJ Vrancea:
"La momentul sosirii echipelor de politisti am constatat 3 victime decedate, imediat am dispus masurile specifice in vederea identificarii autorilor, am reusit sa identificam tot grupul de 8 persoane, 8 agresori care sunt cautati in acest moment, o parte din ei sunt deja la parchet"

Oamenii legii spun ca cele doua clanuri sunt cunoscute in oras din cauza scandalurilor repetate. Macelul de azi noapte a fost, insa, cel mai violent conflict din Focsani din ultimii 20 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI