Close sidebar
Close sidebar

Raluca Bădulescu, afectată de moartea lui Răzvan Ciobanu: „Îmi amintesc că l-am văzut și era surâzător!” EXCLUSIV

Raluca Bădulescu este extrem de afectată de moartea lui Răzvan Ciobanu. Ea a povestit că îl văzuse pe fostul ei coleg de la Kanal D cu doar câteva luni în urmă.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moartea lui Răzvan Ciobanu a șocat lumea showbiz-ului și, mai ales, pe colegii lui de la Kanal D. Raluca Bădulescu este și ea extrem de afectată de cele întâmplate și a spus că îl văzuse în urmă cu doar câteva luni și nu se aștepta la tragedia ce avea să se întâmple. 

„Sunt socata de ce s-a întâmplat. Nu îmi vine sa cred, este incredibil de trist ce se petrece. Îmi amintesc ca l-am văzut în urma cu câteva luni și era surazator. Nu as fi crezut niciodată ca va fi pentru ultima oara”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru WOWbiz. 

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil” a mai transmis condoleante familiei lui Răzvan Ciobanu. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ultimele cuvinte ale lui Răzvan Ciobanu către fanii lui, înainte de a muri

În ultima lui postare de pe pagina de Instagram, Răzvan Ciobanu zâmbea și chiar și anunțat fanii că este pus pe distracție.

 

„Hai ca in ritmul asta ajung și la  #hanuldrumetului   #😇  am început la  #loft  la  #shade  îmi trag sufletul și "om" mai vedea…”, a scris el în descrierea imaginii. 

Tot în aceeași seară Răzvan Ciobanu a publicat și imagini din clubul în care se distra în compania unei tinere. Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple în doar câteva zile. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI