Close sidebar
Close sidebar

Raluca Badulescu, invitata la “Dimineata cu noi”: “Este important sa arate tuturor ca au un cuvant de spus, atat din punct de vedere artistic, cat si stilistic”

Astazi, la “Dimineata cu noi”, Raluca Badulescu, indragita vedeta Kanal D, jurat al emisiunii “Bravo ai stil!”, a venit sa vorbeasca despre tinutele de la Eurovizion Romania 2022.

Alexandra Costea,

Raluca Badulescu, invitata la “Dimineata cu noi”: “Este important sa arate tuturor ca au un cuvant de spus, atat din punct de vedere artistic, cat si stilistic”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Raluca Badulescu si-a facut aparitia in platoul “Dimineata cu noi” intr-o senzationala tinuta, outfitul ales scotandu-i in evidenta silueta de invidiat. Laudele colegilor sai nu au intarziat sa apara, insa Raluca Badulerscu, in stilu-i caracteristic, a tinut sa glumeasca in acest sens: “La prima ora am prins, totusi, un covrigel!”, a spus vedeta Kanal D. 

Citeste si: Raluca Turcan, duminică, la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Asadar, Raluca Badulescu, supranumita “Regina Regeasca”, a dat curs invitatiei si a raspuns comentat, pe rand, tinutele artistilor romani de la Eurovizion, dar inainte a facut precizare necesara.

Raluca Badulescu, invitata la “Dimineata cu noi”

“Este foarte important sa ai grija de felul in care arati, si spun asta nu doar pentru cei care se prezinta la Eurovizion, ci pentru toti artistii, care sunt idoli pentru tanara

generatie si nu numai; ei sunt formatori de opinie. La fel ca la <Bravo, ai stil!>,  artistii ar trebui sa-si gandeasca fiecare aparitie, pentru ca este important sa arate tuturor ca au un cuvant de spus, atat din punct de vedere artistic, cat si stilistic, pentru ca imaginea este un <pachet>”,   a precizat Raluca Badulescu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bat clopotele de nuntă la “Dimineața cu noi”?: “Cred că e momentul pentru următorul pas”

Raluca Badulescu a comentat tinutele concurentilor renumitului show muzical, pentru ca in final, sa concluzioneze.

 

“Intre semifinala si finala s-a intamplat <ceva>; cele trei tinute imi plac la nebunie, arata <divinisim> ”, a spus Raluca Badulescu facand referire la outfit-urile concuretelor   Cream, Minodora si Diana Bucsa, ajunse in finala renumitei competitii.  

Citeste si: Maurice Munteanu: “Nu poți să stai ca struțul, cu capul în nisip! Mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI