“24 de ore nu am vazut deloc. Am facut atac de panica!”

Se declara o nonconformista in ceea ce priveste stylingul abordat, modul de a privi viata insa, in ceea ce priveste machiajul, Raluca Badulescu nu experimenteaza trendurile si prefera, aproape de fiecare data, sa poarte ruj rosu, gene false si un conturing pronuntat al ochilor. Raluca Badulescu este o feminista convinsa, inspirand femeile sa lupte pana la capat in razboiul cu kilogramele in plus.

Citeste si: Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul “Bravo, ai stil! Celebrities”! Jurații au oprit imediat filmările!

In editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, Raluca Badulescu isi face aparitia fara pic de machiaj si fara gene false. Uimiti, colegii de platou o intreaba cu ingrijorare motivul acestei schimbari neasteptate. Vedeta marturiseste ca, din cauza unei alergii – in urma careia a ajuns de urgenta, la spital-, este nevoita ca o perioada sa renunte la aceste artificii stilistice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Momentul adevărului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cătălin Botezatu a intrat în posesia dovezii și lămurește situația cu Bianca Rus!

“Am facut alergie, prin urmare nu imi mai pot lipi gene false si nu ma mai pot machia in jurul ochilor, o perioada. Dupa ce mi-am pus genele m-am panicat, pentru ca din cauza alergiei mi s-au umflat ochii.

Imediat, mi le-am dat jos. Lacrimile, cu toate acele substante amestecate, mi-au produs o arsura de cornee. Am fost de urgenta la spital. 24 de ore nu am vazut deloc. Am facut atac de panica!”,  povesteste Raluca Badulescu. 

Citeste si: Andreea Tonciu a taxat-o dur pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil: "Mie nu-mi plac mironosițele ca tine"

Imaginile, in premiera, cu Raluca Badulescu, in aceasta ipostaza le veti putea urmari in editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si