Sprijinul episcopului Daniil Stoenescu vine în contextul în care Corneliu Bârlădeanul nu mai poate dispune de o reşedinţă proprie, deoarece nu mai este episcop al Huşilor.

" Am înţeles că dânsul nu ar mai avea unde să locuiască (Corneliu Bârlădeanul- n.r.), pentru că reşedinţă nu mai are, nemafiind episcop. Atunci Preasfinţitul Părinte Daniil a hotărât să-i pună la dispoziţie una din locuinţele pe care le deţine, pentru a-şi stabili domiciliul acolo.

Este o propunere personală, nu este o propunere a Episcopiei Devei", a declarat purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei şi Hunedoarei, părintele Gabriel Miricescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Episcopul Daniil Stoenescu este de loc din satul Hăţăgel, unde deţine şi o proprietate imobiliară care seamana foarte bine cu un muzeu in aer liber. Locul este impodobit cu pietre de moara si de rau, cu ramasite ale unor monumente antice si funerare achizitionate de la sateni si chiar cu fosile pietrificate. Gradina poarta numele de "Ulpia Christiana"." Sa stai de vorba cu pietrele", i-ar fi spus parintele Arsenie Boca prietenului sau, Daniil, iar episcopul a luat in considerare vorbele apropiatului sau si a amenajat locul paradisiac.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si