Care este motivul pentru care cele două nu-și mai vorbesc?

Pe parcursul emisiunii „Puterea Dragostei” au fost chiar bune prietene, însă acum nu-și mai vorbesc. Ramona a decis să spună adevărul despre Ella de la Puterea Dragostei. Blonda face declarații total neașteptate despre fosta concurenta. Cearta ar fi fost provocată chiar de Ella, după cum reiese din spusele Ramonei. Totul s-a petrecut în urmă cu mai bine de jumătate de an, când blonda ar fi spus că Bianca merită să câștige marele premiu.

„Între mine şi Ella nu s-a întâmplat nimic. Ea s-a supărat pentru că înainte de finală am făcut un live în care am spus că Bianca ar merita să câştige pentru că a suferit, a iubit, a fost făcută praf în emisiune, a trecut peste foarte multe. Ella s-a supărat şi mi-a dat mesaj. Eu zic ce vreau şi ce cred eu. Chiar dacă suntem prietene, eu îmi spun părerea. Am fost la cele două vloggeriţe. La un moment dat, îmi dă Ella mesaj „nu mă aşteptam din partea ta să vorbeşti aşa despre mine”. I-am spus să-mi explice ce a deranjat-o, ce am spus prost despre ea. Mi-a spus că nu mai contează”, a afirmat Ramona.

În plus, fosta concurentă susține că știe foarte multe lucruri despre Ella, însă preferă să le țină pentru ea.

De mai bine de jumătate de an, Ella și Ramona de la Puterea Dragostei nu mai vorbesc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ramona, adevărul despre cearta cu Ella de la „Puterea Dragostei”: ”Eu ştiu foarte multe lucruri..”
Ramona, adevărul despre cearta cu Ella de la „Puterea Dragostei”: ”Eu ştiu foarte multe lucruri..”

Citeste si: Cum arăta Andrada de la „Puterea Dragostei” înainte de a intra în casa iubirii de la Kanal D

„Dacă stau să mă gândesc eu ştiu foarte multe lucruri, dar eu niciodată nu am venit să spun, nu am aruncat aşa informaţiile, doar pentru că eu sunt Ramona şi să mai arunc o bombă, să se mai scrie de mine. S-a supărat şi de atunci nu a mai vorbit cu mine. Deşi, apoi s-a aflat că respectiva poveste, despre care ea m-a acuzat, a fost spusă de fapt de altcineva. Dar acum nu mai contează. Eu nu tânjesc după prietene. Eu niciodată nu am bârfit-o, nu am spus ce ştiam. Deşi ea cu Manuela au vorbit despre mine. Eram nervoasă şi am vrut să fac live şi să spun tot, dar ce am de câştigat?”, a spus Ramona recent, la şase luni de la incheirea sezonului 2 Puterea Dragostei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si