Ramona de la Clejani traversează clipe grele! În urmă cu o lună i-a fost jefuită locuința, iar acum și-a deschis sufletul cu privire la o întâmplare halucinantă, trăită de ea.

În urmă cu câteva zile, vedeta a fost invitată la un eveniment pentru a cânta, dar un simplu gest a stricat tot cheful invitaților.

„Vinerea trecută, după ce s-a terminat cântarea, a ieșit un scandal mare de tot, au început să lovească, printre care și eu am fost lovită, am fost lovită cu o bâtă în mână, în burtă. 

Nici nu pot să stau pe picioare, sunt terminată, mă doare și spatele”, a spus Ramona de la Clejani, pentru  Spynews.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: „Să-i dau un pupic?” Fulgy și Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, sunt împreună? Fiica artistei i-a dat de gol

Ramona de la Clejani, bătută în timpul unui spectacol

Ramona de la Clejani a mers direct la spital după scandalul iscat și bătaia primită.

„Nu înțeleg de la ce s-au luat, unii dintre invitați au sărit la bătaie către cei din trupa noastră.

Am fost la spital și cred că o să mă duc iar, că nu mă simt bine. Am mâna lovită, spatele, mi-au dat antiinflamatoare”, a mai zis Ramona de la Clejani.

Cântăreața le-a ascuns medicilor că a fost bătuă pentru că îi era frică că ei ar putea anunța autoritățile. Fiica lui Ioniță de la Clejani nu dorește să implice organele de Poliție în acest caz, deoarece se gândește că totul poate degenera, iar cineva s-ar putea răzbuna pe ea.

Citește și: Război total între Bia Khalifa și Fulgy: ”E un sărac lipit, nu are niciun venit”

„A fost și salvarea la mine la mine acasă, mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot. Primele ore după nu am simțit nimic, nu aveam nimic, dar după au început durerile uriașe. Celor de la salvare le-am ascuns, le-am zis că mă doare capul, rinichii, spatele, că dacă le ziceam că am fost bătută ar fi chemat imediat poliția.(...) Mi-e teamă pentru viața mea”, a mai zis ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si