După ce s-a zvonit că ar avea un iubit, se pare că Ramona este din nou singură. Blondina își dorește să revină în casa „Puterea Dragostei” și nu oricum, ci pentru Gelu.

Ramona vrea să lupte pentru inima lui Gelu

Deși acesta este în cunoaștere cu o altă fată din casă, se pare că Gelu și Ramona vorbesc deja de doi ani de zile, iar blondina a dat cărțile pe față.

Aflată acasă cu familia, Ramona a intrat în direct pentru a lămuri situația cu Gelu. Ea a mărturisit că au vorbit timp de doi ani, dar nu s-au văzut niciodată și că este dispusă să lupte cu o altă fată pentru inima lui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”

Blondina în război cu Radu

Iritat de intervenția fostei concurente, Radu și-a ieșit din minți și spune că Ramona doar se folosește de Gelu pentru a intra în emisiune: „Eu nu sunt Adelina, nu-ți permit să mă jignești”.

Rămâne de văzut dacă Ramona va intra în casa „Puterea Dragostei” și dacă ea și Gelu vor forma un cuplu.

Citeste si: Simona Braboveanu și-a impresionat fanii cu frumusețea sa naturală. Șatena s-a afișat fără make-up și fără filtre


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si