Close sidebar
Close sidebar

Ramzan Kadîrov, liderul cecen, s-a făcut remarcat după ce a apărut în bocanci Prada în valoare de 1.500 de euro

Ramzan Kadîrov este liderul cecen. Bărbatul a atras atenția după ce și-a făcut apariția pe câmpul de luptă cu bocanci în valoare de 1500 de euro.

Georgiana Balaban,

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a purtat cizme Prada în valoare de 1500 de euro.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov a anunțat că a intrat cu trupele sale în Ucraina pentru a se alătura armatei ruse. El a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce apărut într-o pereche de bocanci Prada în valoare de 1.500 de euro.

Citeste si: Coreea de Sud decide excluderea Rusiei din SWIFT

Kadyrov i-a cerut președintelui Ucrainei, Volodomir Zelensky să-i ceară scuze lui Vladimir Putin și a menționat că are 70.000 de militari care vor lupta pentru Rusia. Liderul cecen este un aliat al președintelui Vladimir Putin, potrivit BBC.

Conducătorul cecen purta o pereche de bocanci ai unui brand renumit

Ramzan Kadîrov a stârnit controverse în mediul online.

Bărbatul și-a făcut apariția în fața soldaților săi cu o pereche de bocanci de brand de 1.500 de euro.

Citeste si: Un soldat din Ucraina i-a trimis copilului său un video în care dansează. Bărbatul vrea să-și liniștească familia

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Kadyrov, care este dispus să-l ajute pe Putin ”să lupte cu Ucraina”, a purtat cizme Prada de femei”, au scris oamenii pe rețelele sociale din Ucraina.

Citeste si: O rachetă neexplodată a rămas înfiptă în șosea, în Harkov

Internauții s-au întrebat cum de poartă o încălțăminte așa scumpă, iar alții îl acuză că ar fi omul lui Vladimir Putin. El a precizat că decizia președintelui Rusiei de a intra în Ucraina va împiedica dușmanii Moscovei să lanseze atacuri asupra țării.

Putin lansează noi amenințări.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: LIVE UPDATE A cincea zi de război în Ucraina. Volodimir Zelenski eliberează deținuții cu pregătire militară care vor să lupte împotriva rușilor: „Este o decizie necesară!” 

Ramzan Kadîrov este fiul fostului lider cecen Ahamad Kadîrov și a lucrat încă de tânăr ca gardă de corp și asistent personal pentru tatăl său.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI