Close sidebar
Close sidebar

Rancea, inlocuita la ONB de baritonul Stefan Ignat. Concursul de management va avea loc in martie-aprilie

Beatrice Rancea a fost inlocuita din functia de manager interimar al Operei Nationale Bucuresti (ONB) de baritonul Stefan Ignat, dupa ce mandatul ei se incheie joi, a confirmat pentru News.ro secretarul de stat Madalin Voicu, care a precizat ca in perioada martie-aprilie a anului viitor va avea loc concursul pentru definitivarea conducerii institutiei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Beatrice Rancea, director al Operei Nationale din Iasi, a fost numita in mai 2016 manager interimar al ONB de catre Corina suteu, ministru al Culturii in acea perioada.

Opera Nationala Bucuresti a fost, in 2016, scena unor conflicte deschise intre conducere numita de Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, dirijorii Vlad Conta si Tiberiu Soare si balerinul Johan Kobborg (care avea atributii de coordonare a Companiei de balet). Tensiunile s-au accentuat, ducand la un vid de putere la ONB si la demisia ministrului Alexandrescu, criticat de presedintele Klaus Iohannis pentru felul in care a gestionat criza din institutie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"In locul doamnei Beatrice Rancea, care si-a incheiat interimatul, a fost propus domnul Stefan Ignat, tot interimar, pana la concursul de definitivare a noului director, undeva in martie-aprilie. Asta-i tot", a declarat joi Madalin Voicu, secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, pentru News.ro.

Pana la momentul publicarii acestei stiri, Beatrice Rancea nu a putut fi contactata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI