Close sidebar
Close sidebar

Răniții de pe frontul din Ucraina vor fi evacuați cu drona. Este prima țară din lume care face acest lucru

Răniții de pe câmpul de luptă din Ucraina sunt evacuați cu drona. Nicio țară din lume nu a mai făcut acest lucru până în prezent.

Alexandra Bercea,

Răniții din Ucraina vor fi evacuați cu drona. Este prima țară din lume care face acest lucru

[Sursa foto: fotojet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dronele care urmează să evacueze răniții sunt aparate de dimensiuni mari, care au capacitatea de a transporta 180 de kilograme pe o distanță de 69 de kilometri.

Cifrele victimelor au crescut constant

Nu se cunosc detalii cu privire la cât de des au fost folosite dronele, nici regiunile țării în care s-a petrecut acest lucru. Nu sunt specificate cifrele oficiale din partea Kievului, însă serviciile americane de informații declarau în aprilie faptul că în urma luptelor sunt aproape 115.000 de soldați ucraineni, față de până la 180.000 soldați ruși răniți.

Citește și: Cât de puternică este armata lui Putin? Colonel rus: „Se află în pragul deazstrului. 50% dintre echipamente, inutilizabile”

În timpul conflictului, cifrele victimelor au crescut constant. Nicio țară nu a oferit cifre detaliate despre propriile trupe. 

Răniții din Ucraina vor fi evacuați cu drona. Este prima țară din lume care face acest lucru

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicii din prima linie au tratat soldații ucraineni răniți, în vestul Ucrainei departe de linia frontului. De asemenea, aceștia au fost tratați și în alte țări europene, după ce au fost scoși de pe linia frontului.

Serviciile de informații din Marea Britanie au declarat faptul că în luna iulie, până la 50% dintre decesele rușilor din lupta în Ucraina, au fost cauzate de lipsa resurselor medicale.

Soldații ruși care au fost luați prizonieri au vorbit despre modul în care au fost lăsați să moară. 

Utilizarea dronelor, model de folosire a noilor tehnologii

Utilizarea dronelor de către Ucraina pentru transportul soldaților răniți este un model prin care Ucraina învață cum să folosească noile tehnologii.

Răniții din Ucraina vor fi evacuați cu drona.

Este prima țară din lume care face acest lucru

De asemenea, acest lucru devine un model și pentru alte armate. Ministrul ucrainean al Apărării și experții din industrie au declarat faptul că obțin informații importante pentru țările NATO, prin folosirea armelor avansate pe câmpul de luptă.

Citește și: Vladimir Putin ordonă evacuarea unui întreg sat din Rusia, din cauza unei rachete. Locuitorii se grăbesc să plece din zonă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI