Raoul: ”Magnolie, grand magnolie. Are frunze și înflorește în luna iunie, face flori mari, flori mari albe. Vreau ca grădina asta să prindă viață. Am plantat cu mânuța mea, am plantat plante care rămân tot anul verzi.”

Citește și: VIDEO- A început sezonul magnoliilor! Primăria din Iași, colorată de magnolii

Raoul și-a transformat grădina într-un mic colț de rai.

Mare pasionat de grădinărit, artistul abia așteaptă să se mute la casă, departe de forfota Capitalei pentru a se implica în amenajarea curții. Artistul se mândrește cu un palmier de care are mare grijă.

Raoul: ”Rămâne mereu verde iar toamna, după verile secetoase, trebuie tuns ca să arate frumos.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Și cum Raoul are o curte cu grădină generoasă și animalele sale de companie se simt în largul lor.

Raoul: ”Am șase pisici ale mele plus pisicile care vin din vecini, pentru că la mine este un fel de bufet suedez pentru animăluțe.”

Liniștea de acasă și natura au fost întotdeauna surse de inspirație pentru Raoul, artistul care a cucerit inimile tuturor cu piesele sale de dragoste.

Cu ce vedete internaționale a colaborat Raoul

Până în acest moment, artistul a lansat peste 500 de melodii, însă colaborările muzicale cu Mirabela Dauer ocupă un loc special pe albumele sale, precum și în sufletul său.

Raoul: ”Ce mai frumoasă colaborare, cea care a deschis ușile a fost cea cu Mirabela Dauer. Am avut multe colaborări internaționale, cu Neda Ukraden.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si