O investigație NASA asupra sutelor de apariții de OZN-uri a concluzionat că nu există dovezi că extratereștrii se aflau în spatele fenomenelor inexplicabile.

Agenția spațială nu a putut, însă, exclude această posibilitate, potrivit BBC News.

Citește și: VIDEO. Două „cadavre extraterestre” dezvăluite în Congresul Mexicului. „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”

Conform sursei citate, raportul mult așteptat al NASA nu oferă dovezi concludente cu privire la vizitele extratereștrilor pe Terra.

NASA analizează incidentele OZN

S-a dezvăluit, însă, modul în care NASA va investiga ceea ce numește UAP (Unidentified Anomalous Phenomena- fenomene anomale neidentificate) cu tehnologie îmbunătățită și inteligență artificială.

Directorul NASA, Bill Nelson, a spus că agenția spațială americană nu numai că va prelua conducerea în cercetarea posibilelor incidente UAP, dar va împărtăși datele cu mai multă transparență decât în trecut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Raportul NASA are 36 de pagini cu observații destul de tehnice și științifice, el poate fi consultat aici

Nu există nicio dovadă că extratereștrii există

Ultima pagină a raportului spune că „nu există niciun motiv pentru a concluziona” că sursele extraterestre se află în spatele sutelor de observări UAP pe care NASA le-a investigat.

„Totuși... acele obiecte trebuie să fi călătorit prin sistemul nostru solar pentru a ajunge aici”, se spune în raport.

Deși raportul nu a concluzionat că există viață extraterestră, NASA nu a negat posibilitatea unei „potențiale tehnologii extraterestre necunoscute care operează în atmosfera Pământului”.

raport nasa

Raportul NASA nu oferă dovezi concludente cu privire la vizitele extratereștrilor pe Terra

OZN-urile sunt „unul dintre cele mai mari mistere ale planetei”  

Nicola Fox, administratorul asociat al Direcției de Misiune Științifică a NASA, a declarat: „UAP sunt unul dintre cele mai mari mistere ale planetei noastre” și asta se datorează în principal lipsei de date de înaltă calitate.

Citește și: VIDEO. A fost descoperit în spațiul cosmic un semn produs doar de ființele vii

În ciuda numeroaselor observații raportate de UAP, doamna Fox a spus că, de obicei, nu există suficiente date care „pot fi folosite pentru a trage concluzii științifice serioase despre natura și originea UAP”.

Nicola Fox a anunțat că NASA a numit un nou director al cercetării UAP pentru a încerca „să stabilească o bază de date solidă pentru evaluarea datelor viitoare”. Noul director va folosi AI și învățarea automată în procesul de colectare și analiză a datelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si