Anunțul a fost făcut de autoritățile din Los Angeles, California, potrivit Agerpres.

ASAP Rocky, acuzat de atac armat

ASAP Rocky, pe numele său real Rakim Mayers, este acuzat că a împușcat un vechi prieten în timpul unui conflict care a avut loc în noiembrie 2021. Cântărețul a tras două gloanțe asupra victimei. Poliția spune că victima a fost rănită ușor în urma conflictului.

În vârstă de 33 de ani, ASAP Rocky este cercetat pentru fapte de violență, pe numele său fiind două acuzații de agresiune cu o armă semiautomată, după cum precizează biroul procurorului din Los Angeles.

Citeste si: 5 rapperi americani care au făcut închisoare

Miercuri, 17 august, ASAP Rocky va ajunge în fața judecătorilor

ASAP Rocky va fi prezentat miercuri, 17 august, în fața judecătorilor de la tribunalul din Los Angeles. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În luna aprilie a acestui an, rapperul a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles, chiar în momentul în care a coborât dintr-un avion privat care venea din Barbados, locul de unde este iubita sa, Rihanna.

Cei doi au împreună un copil.

Citeste si: VIDEO-Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți. Artista a născut un băiețel

Rapperul a mai avut probleme cu legea în trecut

Nu este pentru prima oară când ASAP Rocky are probleme cu legea. În august 2019, rapperul a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru acte de violență, în urma unui conflict care s-a produs în Stockholm.

Citeste si: VIDEO| Artistul Travis Scott este acuzat de instigare a mulțimii după concertul susținut vineri, în Houston, la care 8 tineri au murit, iar alți 14 sunt grav răniți la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si