Registrul Auto Roman a lansat o aplicatie care ne va permite sa aflam kilometrajul real al masinii, dar si istoricul acesteia.

Citeste si: Sportiv cunoscut, la un pas de moarte! "Medicii mi-au spus că mi s-a oprit inima şi pur şi simplu am murit. Va fi finalul carierei mele"

Inselatoriile cu masini al caror kilometraj a fost cosmetizat ar putea deveni istorie.

Registrul Auto Roman a lansat o aplicatie care ne permite sa verificam cetatenilor sa verifice istoricul oricarui autovehicul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

E nevoie doar de o adresa de email valida si de seria de sasiu sau de caroserie a respectivului autovehicul.

Citeste si: Sofia este din Vaslui, are trei luni și suferă de malformații la picioare și mâna dreaptă! Medicii i-au spus mamei că o poate abandona în spital, dar femeia și-ar da și viața să își salveze copilul!

In acest moment voi primi la adresa de e-mail specificata istoricul vehiculului si de asemenea il voi obtine si aici pe ecran.

Singura problema va fi in cazul masinilor aduse recent in Romania, pentru ca aceasta aplicatie afiseaza istoricul autovehiculului din momentul in care el ajunge pentru prima data la RAR si pana in ziua in care s-a facut solicitarea. 

Specialistii de la RAR vor sa ofere pe viitor si informatii cu privire la daunele suferite de masina, astfel incat potentialul cumparator sa stie exact ce fel de vehicul va cumpara.

Citeste si: Andreea Bălan, la un PAS DE MOARTE! Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre artistă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si