Mai pe scurt, ea are niște malformații la piciorușe și la mâna drepată.

Părinții fetei ar fi dispuși să facă orice pentru a-ași salva copilul și pentru a-i oferi o șansă la viață. "Medicii mi-au spus că dacă nu o vreau, pot să o las în spital. Am rămas șocați. Cum să o abandonăm?", a povestit mama Sofiei.

Citeste si: Am aflat cum învăța Ecaterina Andronescu la școală! Ce spune colegul ei de clasă: ”Era cea mai bună, noi am fost ultima generație care a făcut 7 clase!” EXCLUSIV

Nu s-a dat bătută, s-a informat, și a aflat că există o clinică în Austria unde se poate opera micuța. "Am trimis toate documentele medicale, însotite de fotografii cu fetita. Asteptãm un rãspuns, iar apoi, dacã suntem acceptati, ni se va face o programare pentru un consult. Cu sigurantã costurile ne vor depãsi veniturile, dar sper ca oamenii sã empatizeze cu cazul nostru si sã ne fie alãturi", a spus Alexandru, tatãl fetitei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Iulia a murit din cauza unei greșeli FATALE făcute în timp ce își încărca telefonul! Pericolul e URIAȘ

Pe perioada monitorizării sarcinii, nimeni nu le-a spus părinților că fiica lor ar avea probleme. Mai mult, părinții spun că se putea acționa chiar în perioada sarcinii, iar copilul s-ar fi născut fără probleme. "Am fãcut toate ecografiile în privat, cu aparaturã modernã, nimeni nu ne-a zis cã existau bride amniotice.

Dacã se stia, se putea actiona printr-o operatie cu laserul. Sunt cazuri concrete, copii care s-au nãscut perfect sãnãtosi datoritã acestei interventii cu laserul. Însã trebuie sã intervinã în timpul sarcinii, atunci se pot rupe bridele amniotice. Din pãcate, în cazul nostru, nu s-a stiut.", a povestit tatãl fetitei.

Citeste si: Crimă înfiorătoare la Baia Mare! Un bărbat și o femeie au fost uciși, în pat, de un amic GELOS! I-a înjunghiat de zeci de ori!

Acum se roagă la Dumnezeu și speră să o salveze pe Sofia. Cei care vor sã sustinã financiar cazul, o pot face în conturile: euro – RO31RNCB0259142555420001, lei – RO74RNCB0259142555420003.

Detalii despre acest caz ai și AICI

Sursă Foto: vremeanoua.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si