"Noi nu avem ce să îi reproșăm, ar fi aberant să îl înlocuim în condițiile în care în trei luni de zile a făcut extrem de multe lucruri bune pentru România, deci, probabil, vom merge pe aceeași formulă guvernamentală", a declarat Rareș Bogdan.

Citeste si: VIDEO| Guvernul Orban PICĂ în urma votului moțiunii, potrivit unor surse din Parlament

Orban, replică la criticile din Parlament: Sunteţi majoritari aici.

Când ieşiţi pe stradă sunteţi dezavuaţi, sunteţi într-o cruntă minoritate şi nu veţi scăpa de votul oamenilor!

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, într-o a doua luare de cuvânt în faţa Parlamentului care dezbate moţiunea de cenzură, că nu va răspunde "bădărăniilor” vorbitorilor care au atacat Guvernul şi a criticat fosta guvernare a PSD pentru creditele luate şi pentru modul în care au guvernat. "Sunteţi majoritari aici. Când ieşiţi pe stradă sunteţi dezavuaţi, sunteţi într-o cruntă minoritate şi nu veţi scăpa de votul oamenilor!”, le-a spus Orban celor la PSD.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Băsescu: Nu cred că va cădea Guvernul pentru că nimeni nu are acest interes

"Nu voi răspunde la nicio bădărănie şi minciună nenorocită care a fost rostită de la acest microfon. Ştiu că aveţi probleme cu cititul, dar înainte de a vorbi despre un subiect vă readuc aminte că trebuie să citiţi”, a spus Orban.

Acesta a reluat mesajul iniţial arătând că guvernul PSD a introdus coplata în sistemul sanitar, iar guvernul pe care îl conduce a abrogat acest lucru.

"Măcar ascultaţi dacă aveţi probleme cu cititul.(...) Eu când aud povestea asta cu împrumuturile din gura PSD-ului îmi dau seama că nu mai există limita neruşinării la PSD", a spus Orban.

Citeste si: Veste extraordinara! Pensii mai mari cu 21%. Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de marire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si