Codruț părea că a uitat-o complet pe Alexandra, cea pe care a cerut-o de soție în timpul emisiunii "Puterea Dragostei" din sezonul anterior. Era tot mai clar că atât el, cât și fosta lui iubită, Alexandra, și-au refăcut deja viețile după despărțire. Lucrurile nu par să stea chiar așa.

Citeste si: Concurentul eliminat din casa "Puterea Dragostei": "Cel mai bine e să fii singur în viață"

Codruț părea interesat de o relație cu Antonia

Cu câteva săptămâni în urmă, Codruț anunțase, în direct la emisiunea "Totul despre Puterea Dragostei" de la Wowbiz, că este i nteresat de o relație cu o altă fostă concurentă a show-ului, Antonia.

Cei doi au postat o fotografie împreună și se pare că s-au întâlnit de câteva ori, iar Codruț i-a cumpărat fetei și un buchet de trandafiri. Totuși, relația dintre Codruț și Antonia pare să se fi răcit.

Citeste si: Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei”, din nou îndrăgostit. Este vorba despre o fostă concurentă.

O nouă șansă pentru relația dintre Codruț și Alexandra

După mai multe acuzații în mediul online, se pare că Alexandra și Codruț au lăsat în urmă orice fel de neînțelegere și și-au mai oferit o șansă, scrie Wowbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei doi au dat anunțul mult așteptat împreună, după ce au postat câte o fotografie împreună pe paginile lor personale de Instagram:

Pozele cu cei doi îmbrățișați apar după ce mai multe dispute între ei în mediul online.

Codruț a mărturisit în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” că Alexandra este un subiect închis pentru el și nu ar mai accepta nici măcar să poarte o discuție cu ea. 

Alexandra și Codruț s-au cunoscut în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", sezonul trei, unde au format un cuplu până la finalul emisiunii. Ei au ajuns împreună în finala emisiunii matrimoniale, pe care frumoasa blondină a câștigat-o. relația celor doi s-a încheiat la scurt timp după marea finală, însă fanii au sperat în continuare că se vor împăca.

Citeste si: Cristi Jitaru, despre o posibilă împăcare cu Mona: „A spus că îi este dor de mine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si