Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situație în cazul copilului de 6 ani, găsit decedat în patul său. Care este, de fapt, cauza morții

Răsturnare de situație în cazul copilului de 6 ani din județul Sibiu a cărui moarte a fost anunțată de tatăl său, vineri dimineața. Bărbatul anunțase că și-a găsit copilul fără viață în patul său. Primele rezultate ale autopsiei arată, însă, că micuțul a fost asfixiat.

Sorin Negru,

Tatăl copilului de 6 ani pretinde că nu își mai amintește ce s-a întâmplat, însă medicul legist care a făcut autopsia spune că moartea micuțului ar fi survenit în urma asfixierii. 

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a început când un bărbat domiciliat în comuna Brădeni din județul Sibiu a sunat la Poliție, vineri dimineață, pentru a anunța moartea fiului său în vârstă de șase ani. Imediat după investigația preliminară a criminaliștilor sibieni, tatăl copilului a fost dus la audieri, apoi reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile.

Citeste si: Moartea suspectă a unui copil de 6 ani din județul Sibiu

Trupul copilului a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Copilul de 6 ani, găsit fără viață pe un pat

Procurorii au anunțat vineri că cercetează  cauzele decesului băieţelui în vârstă de şase ani,  din localitatea sibiană Brădeni.

"La data de 4 februarie, în jurul orei 9,30, prin apel 112, un bărbat din localitatea Brădeni a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat. De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuinţa indicată, unde, într-o cameră a locuinţei, pe un pat, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui copil, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului", a informat vineri IPJ Sibiu.

Citeste si:  Copilul de doi ani bătut de părinți este în moarte cerebrală

Ce a arătat rezultatul autopsiei

Medicul legist care a făcut autopsia băiețelului de șase ani din Brădeni spune că, potrivit concluziilor preliminare, micuțul ar fi fost asfixiat, transmite presa locală.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tatăl băiatului, Constantin Cuțitaru, a povestit procurorilor ce s-a întâmplat înainte să îl găsească a doua zi mort lângă el, în pat. El spune că a căzut peste copil, în timp ce îl ducea acasă, apoi l-a bătut, inclusiv cu o curea, informează TurnulSfatului.ro.

„El a susținut că în timp ce îl ducea în brațe acasă, după ce îl luase de la sora lui, a căzut pe el și l-ar fi lovit. Copilul a plâns. A ajuns în locuință cu cei doi copii și în locuință l-a agresat. Are și urme băiețelul de agresiune fizică, nu foarte grave, dar l-a bătut și cu cureaua. Pune că era sub influența băuturilor alcoolice și că nu își amintește decât că a pus copilul în pat, că plângea și că dimineața l-a găsit mort lângă el”, transmite Mihaela Ruginosu, din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citeste si: Moarte șocantă pentru o româncă. A fost ucisă de un șofer care circula pe contrasens

Mama și fratele de 4 ani, victime ale violenței din partea tatălui?

Bărbatul pretinde că nu își mai amintește ce s-a întâmplat ulterior, însă medicul legist care a făcut autopsia spune că moartea micuțului ar fi survenit în urma asfixierii.

Constantin Cuțitaru este arestat preventiv pentru 30 de zile, începând din 5 februarie, fiind cercetat pentru "săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, în modalitatea omorului”. În prezent se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Suspectul principal în cazul copilului decedat, tatăl acestuia

[Sursa foto: Turnul Sfatului]

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu s-au autosesizat în acest sens.

Autoritățile vor să verifice dacă fratele de patru ani al celui decedat și mama acestuia au fost victime ale violenței din partea tatălui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI