Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situație după autopsie. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fetița de 2 ani găsită fără suflare într-o albie

Polițiștii au crezut că o mamă în vârstă de 29 de ani din Cernavodă, cu afecțiuni psihice mai vechi, și-a ucis cu sânge rece propriul copil, o fetiță în vârstă de aproape 2 ani, găsită înfășurată în scutece și celofan, într-o albie. Rezultatul autopsiei a infirmat această suspiciune.

Razvan Ilie,

Ce a rezultat după autopsie: fetița a murit de pneumonie [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupul neînsuflețit al unei fetițe de aproape 2 ani a fost găsit ieri într-o locuință din Cernavodă după ce oamenii legii au fost sesizați de bunica fetiței. Copila era înfășurată în scutece și celofan, într-o albie. Din păcate copila era decedată, corpul ei aflându-se în stare de putrefacție.

Citeste si: Tânără mamă, bănuită că și-a ucis fetița

Marți, 29 iunie 2021, în jurul orei 11:30, poliția din Cernavodă a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie din localitatea Cernavodă nu mai răspunde la telefon. Persoana care a semnalat polițiștii a precizat că se teme că femeia a pățit ceva, iar îngrijorarea ei era cu atât mai mare cu cât aceasta avea și un copil de un an și zece luni,  care ar fi putut să fie în pericol datorită faptului că mama copilului suferă de afecțiuni psihice

.

Ce a rezultat după autopsie: fetița a murit de pneumonie

Polițiștii s-au temut că femeia și-a ucis copilul. “Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe mama copilului, de 29 de ani, care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locaţia în care s-ar afla minora. Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliţiei oraşului Cernavodă, pentru audieri”, a transmis marți IPJ Constanţa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Mascații SIAS au intervenit pentru a opri un bărbat care a amenințat că va provoca o explozie cu şase butelii

Rezultatul autopsiei a contrazis primele suspiciuni. Viorel Teliceanu, procuror şef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a declarat pentru „Adevărul” că: „ S-a făcut autopsia şi nu a rezultat omor. A murit de pneumonie". Dosarul a rămas la Poliţia Cernavodă care lucrează cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Mama cu afecțiuni psihice, angajată la Direcția de asistență socială

Potrivit primelor informații, mama fetiţei suferă de anumite afecţiuni psihice şi se afla chiar sub un tratament. Cu toate acestea, judecătorii Judecătoriei Medgidia au decis ca fetiţa de 1 an şi 10 luni să locuiască alături de mamă.

Femeia era în concediu de creştere al copilului, fiind angajată a Primăriei Cernavodă la Direcţia de asictenţă Socială, exact instituţia care monitoriza cazul, potrivit Adevarul.

Mama și fetița locuiau, în anul 2020, cu bunica, iar autoritățile care aveau în monitorizare cazul au constatat că micuța era bine îngrijită.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI