Nutwalai Phupongta, în vârstă de 49 de ani, a lucrat timp de aproape 20 de ani pentru Catherine Delacote, o femeie de afaceri din Franța, iar aceasta i-ar fi lăsat moștenire averea de milioane de dolari.

Citește și: "Criminalul cu drujba" din sectorul 3, trimis în judecată. Veste proastă pentru Paul Bușe, patronul de 72 de ani care a ucis-o pe Beatrice, angajata sa însărcinată față de care ar fi dezvoltat o obsesie

Planurile menajerei thailandeze de a intra în posesia celor 3 milioane de euro în active de la patroana franceză s-au lovit de o problemă, transmite Bangkok Post.

Autoritățile au suspendat procedura de moștenire după ce au descoperit potențiale încălcări ale legii.

Suspiciunile au apărut după ce procuratura a examinat structura acționariatului companiei pentru care lucra, GVNE, scrie Asia News.

Servitoarea thailandeză urma să moștenească bunurile defunctei ei șefe franceze, în valoare de până la 100 de milioane baht (3,7 milioane de dolari), inclusiv un hotel în stil vilă din stațiunea Koh Samui.

Dar planul a fost suspendat când autoritățile au descoperit potențiale încălcări ale legii după ce au analizat structura acționariatului companiei GVNE, care deține proprietatea de lux.

Femeia de serviciu care a moștenit 3 milioane de euro

Femeia de serviciu care a moștenit 3 milioane de euro

Cum a murit femeia de afaceri din Franța

Franțuzoaica Catherine Delacote, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită moartă pe 29 aprilie în vila ei din Koh Samui într-un caz suspect de sinucidere. La fața locului a fost găsită o armă.

Presa a raportat că menajera Nutwalai Phupongta, care lucrase pentru Catherine Delacote timp de 17 ani, nu se afla la vilă când șefa ei a fost găsită moartă pe un pat lângă piscină.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Thailandeza s-a grăbit să ajungă la hotel când a primit un apel de la curățătorul piscinei, iar apoi a aflat că este moștenitoarea întregii averi și noua proprietară a resortului de lux.

menajera Nutwalai Phupongta

Menajera Nutwalai Phupongta

[Sursa foto: Facebook]

Când poliția a ajuns la fața locului, femeia de serviciu în vârstă de 49 de ani le-a arătat un mesaj trimis de răposata ei șefă pe aplicația de mesagerie Line.

Catherine Delacote ar fi declarat în mesaj că va lăsa moștenire doamnei Nutwalai vila ei, 0,32 ha de teren lângă vilă, o mașină de lux, mai multe bijuterii și banii cash.

Ea a adăugat că va lăsa alte două vile fostului ei soț și i-a cerut doamnei Nutwalai să aibă grijă de cei trei pisoi ai ei.

Catherine Delacote ar fi plătit, de asemenea, facturile de internet și de utilități, a plătit salariul femeii de serviciu și i-a mai transferat acesteia suma de 500.000 baht pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.

Cu ce probleme se confruntă menajera devenită milionară

Poliția nu suspectează până acum o infracțiune comisă în procesul de moștenire, dar șeful unității de investigație, Dusit Kaysornkaew, a spus că oficialii verifică dacă Nutwalai ar putea moșteni bunurile imediat.

În timpul investigațiilor lor, polițiștii au aflat că Catherine Delacote era singurul director autorizat al GVNE și deținea o participație de 49% în companie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ceilalți doi acționari sunt cetățeni thailandezi – un bărbat cu 35% din acțiuni și o femeie cu 16% din acțiuni.

În Thailanda, străinilor nu li se permite să dețină mai mult de 49% dintr-o proprietate locală.

Poliția verifică dacă nu cumva franțuzoaica s-a folosit ilegal de cetățenii thailandezi ca paravan pentru afacerile proprii.

Investigație în cazul menajerei milionare

Investigație în cazul menajerei milionare

[Sursa foto: Twitter]

Ministerul de Interne thailandez poate vinde activele unei companii dacă se constată că a inclus un mandatar thailandez în mod ilegal, a raportat Bangkok Post, citându-l pe avocatul și fostul politician Niphit Intharasombat.

În afară de acest obstacol legal, este probabil ca menajera Nutwalai să aibă nevoie de acordul celor doi acționari thailandezi înainte ca activele să îi poată fi transferate, a mai scris Bangkok Post.

Situația este în evoluție pe măsură ce autoritățile locale cercetează noi detalii și verifică suspiciuni legate de estimările neclare ale valorii totale a proprietății și potențialele fonduri ascunse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si