Maria Campai, o româncă în vârstă de 42 de ani, a fost găsită moartă în grădina unei vile din Italia, în localitatea Viadana din provincia Mantova situată în regiunea Lombardia.

Citește și: Criminalul din Grădina Botanică, care a înjunghiat două persoane în Craiova, condamnat la 15 ani de închisoare. Decizia instanței este definitivă

Tânărul de 17 ani care era cercetat de polițiștii italieni și-a recunoscut crima, iar anchetatorii au descoperit un detaliu șocant în telefonul lor, potrivit presei din Italia.

Adolescentul căutase pe telefon cum poți să scapi de un cadavru înainte de a o cunoaște pe Maria pe internet. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Maria fusese dată dispărută de familia sa în urmă cu o săptămână, iar cadavrul a fost descoperit de carabinierii care o căutau. 

Maria Campai, românca ucisă în Italia

Maria Campai, românca ucisă în Italia

Motivul crimei, halucinant

Adolescentul a cunoscut-o pe Maria pe internet, a convins-o să se deplaseze la Viadana pentru a-l cunoaște, iar după o întâlnire intimă, ar fi ucis-o.

După interogatoriul poliției, tânărul a oferit răspunsuri șocante:  „Am vrut să știu cum e să ucizi”,  ar fi spus adolescentul.

Criminalul este acuzat că a comis crima cu premeditare în garajul locuinței sale și că i-a ascuns apoi cadavrul în grădina unei case nelocuite din apropiere.

Maria Campai, o româncă în vârstă de 42 de ani,

Cadavrul, recuperat dintr-o curte părăsită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si