Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Răsturnare de situație în cazul româncei de 42 de ani găsită fără viață în curtea unei vile din Italia. Ce a mărturisit ucigașul de 17 ani

Răsturnare de situație în cazul româncei de 42 de ani găsită fără viață în curtea unei vile din Italia. Adolescentul de 17 ani care era suspectat de uciderea româncei și-a recunoscut crima, iar carabinierii au descoperit un detaliu șocant în legătură cu moartea româncei.

Sorin Negru,

Maria Campai, o româncă în vârstă de 42 de ani

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Campai, o româncă în vârstă de 42 de ani, a fost găsită moartă în grădina unei vile din Italia, în localitatea Viadana din provincia Mantova situată în regiunea Lombardia.

Citește și: Criminalul din Grădina Botanică, care a înjunghiat două persoane în Craiova, condamnat la 15 ani de închisoare. Decizia instanței este definitivă

Tânărul de 17 ani care era cercetat de polițiștii italieni și-a recunoscut crima, iar anchetatorii au descoperit un detaliu șocant în telefonul lor, potrivit presei din Italia.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Adolescentul căutase pe telefon cum poți să scapi de un cadavru înainte de a o cunoaște pe Maria pe internet. 

Maria fusese dată dispărută de familia sa în urmă cu o săptămână, iar cadavrul a fost descoperit de carabinierii care o căutau. 

Maria Campai, românca ucisă în Italia

Motivul crimei, halucinant

Adolescentul a cunoscut-o pe Maria pe internet, a convins-o să se deplaseze la Viadana pentru a-l cunoaște, iar după o întâlnire intimă, ar fi ucis-o.

După interogatoriul poliției, tânărul a oferit răspunsuri șocante:  „Am vrut să știu cum e să ucizi”,  ar fi spus adolescentul.

Criminalul este acuzat că a comis crima cu premeditare în garajul locuinței sale și că i-a ascuns apoi cadavrul în grădina unei case nelocuite din apropiere.

Cadavrul, recuperat dintr-o curte părăsită

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI