După accidentarea lui Alin Andronic, pare că lucrurile au luat o întorsătură cel puțin bizară în echipa Războinicilor. Pe tot parcursul competiției oamenii i-au apreciat pentru uniunea de care au dat dovadă și pentru spiritul de echipa extrem de prezent. 

Însă, după accidentarea lui Alin, a Anei Otvoș care a adus și abandonul ei, dar și după mini game-ul din ediția de ieri, 9 decembrie, fanii au sesizat câteva răutăți între Răazboinicii. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Internauții au taxat reacția lui Iulian Pîtea, din timpul mini game-ului care a avut ca premiu 4 000 de lei. după ce acesta a declarat că vrea să câștige Mădălina Linguraru și nu Alin Andronic: ”Pîtea și-a arătat adevărata față”, ” Pe cât de mult îmi plăcea de Iulian, pe atât de mult mă enervează acum...îmi pare rău pentru Alin, el merita să câștige” ” Urâte gesturile din partea lui Iulian.

Alin avea clar un dezavantaj. De ce râde atât de fericit de pierderea lui Alin?”, au fost doar câteva dintre comentarii. 

Totuși au existat și fani care i-au luat apărarea lui Iulian: ” Iulian a glumit de la ânceput, până la sfârșit”, ” Iulian are un umor al său pe care voi nu îl înțelegeți” ” Iulian doar face haz de necaz”.

Iulia Pîtea, părerea după plecarea Anei Otvoș 

Și comentariile legate de plecare Anei Otvoș, făcute de colegul ei de echipă, nu prea i-au mulțumit pe internauți: ” Noi am avut un scop, am tras să ajungem toși Războincii, șapte, la individuale. Și de când s-a accidentat Alin parcă am atras toate lucrurile negative de partea noastră. Am mai zis imediat ce a plecat Ana și înainte să plece, nu sunt trist că a plecat, sunt dezamăgit că a plecat accidentată. Ce oferi aia primești” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si