Ceylin apelează la conștiința avocatei Seda, pentru a înceta să mai fie marioneta lui Engin, asta după ceaceasta din urmă va vedea câtă suferință a pricinuit în jur, din cauza susținerii orbești a inculpatului. Parla se zbate între viață șimoarte iar Seda ajunge să regrete deciziile luate în trecut.

Yekta o amenință pe Seda

Ceylin este hotărâtă să-și folosească propriile metode pentru a-l opri pe Engin, iar toti cei implicați în acest caz teribilcred că cineva a atentat la viața lui Engin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Yekta o amenință pe Seda că dacă fiul său nu își revine din starea gravă în care se află, va da socoteală pentru faptelesale, avocata susținând inculpatul în planul său de răzbunare, iar când în fața femeii apare Merdan Kaya, bunicul lui Cînar, amenințat și acesta, la rându-i, de avocată, Seda clachează.

Pars află că Engin a fost otrăvit și solicită, de urgență, paza Poliției pentru a-i proteja viața inculpatului, până când se vaafla cine dorește să-l ucidă pe tânăr.

Când poate fi urmărit episodul?

Cine se află în spatele tentativei de ucidere a lui Engin și cum întoarce Yekta situația dramatică a fiului său, în favoareafamiliei sale, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si