Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare dramatică de situație în cazul dublei crime din Botoșani. De ce ar fi fost, de fapt, ucise mama și fiica ei de 14 ani?

Apar noi dezvăluiri incredibile în cazul crimei de la Botoșani. Mama și fiica ei de 14 ani au fost victimele unui atac de o violență extremă.

Mircea Pop,

Dubla crimă de la Botoșani


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crima în urma căreia o mamă și fiica ei de 14 ani au fost ucise a fost una de o cruzime fără margini. Noile detalii indică modul în care cele două au fost omorâte și un element neașteptat. Presupusul criminal a fost reținut momentan pentru 30 de zile.

Detalii șocante despre crima din Botoșani

Inițial, anchetatorii au crezut că tatăl este principalul suspect. Ceea ce s-a dovedit neadevărat, iar indiciile au dus către un alt autor al odioasei crime. Este vorba de un nepot al femeii ucise.

Femeia de 47 de ani și fiica ei de 14 ani au avut parte de un sfârșit dramatic.

Autorul crimei le-ar fi lovit pe cele două cu o toporișcă, după care le-a acoperit cu coceni de porumb și le-a dat foc.

Poliția anchetează cazul

Citește și: EXCLUSIV: Nepotul care și-a ucis mătușa dându-i foc în scara blocului poate scăpa cu doar câțiva ani de pușcărie. Dan Antonescu, expert criminolog :"Sunt tot felul de variante prin care pedeapsa se micșorează"

Presupusul criminal ar fi avut o relație cu fata de 14 ani

Un alt element dramatic a fost dezvăluit în urma cercetărilor. Se pare că presupusul ucigaș ar fi avut o relație amoroasă cu fata de 14 ani. Fiind minoră, au început dispute pe legalitatea acestei relații și de aici a izbucnit un adevărat conflict.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Presa locală mai scrie că specialiștii au stabilit că ucigașul, în vârstă de 37 de ani, era în deplinătatea facultăților mintale în momentul comiterii crimelor. El a fost arestat pentru 30 de zile până la finalizarea anchetei.

Presupusul ucigaș în cazul crimei de la Botoșani

Sursa foto: monitorulbt.ro

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citește și: Detalii noi în cazul crimei din Capitală. Tatăl autorului ar fi împușcat un bărbat pe vremea când era garda de corp a lui Gigi Becali

Au apărut mai multe probe în acest caz

Odioasa crimă s-a produs sâmbătă, atunci când o mamă şi fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă incendiată. Femeia de 47 de ani prezenta și leziuni, tăieturi, la nivelul gâtului. O vecină a observat fumul care ieșea și a alertat imediat comunitatea și autoritățile. Așa au fost descoperite cele două cadavre ale mamei și fiicei de 14 ani abandonate în acea casă.

În urma unor investigații ample, indiciile descoperite au dus la bărbatul de 37 de ani. La locuința acestuia au fost găsite mai multe probe. Mai mult, există și înregistrări video de la camerele de supraveghere instalate la casele din zonă. Pe acestea, se poate vedea cum presupusul criminal merge pe bicicletă spre Ripiceni, la ora 3.20 noaptea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI