Conform unui document făcut public la Antena 3, ce datează din 10 decembrie 2016, incidentul din 2016, în care a fost implicat Eugen Stan, a fost raportat. 
 
În acest document se arată faptul că ministerul de Interne a sesizat existenţa agresiunilor sexuale săvârşite de un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră. Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluţiile date de şefii Poliţiei.
 
Mai mult de atât se pare că rezoluţia este făcută chiar de şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

 
Angajatul MAI a sesizat conducerea Poliţiei Capitalei, iar conducerea Poliţiei Capitalei a trimis cazul la Brigada de Poliţie Rutieră şi Secţia 18, unde acesta s-a făcut pierdut. 
 
Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informaţii al MAI apare oficial informaţia că un angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală, mai scrie Antena 3. 
 
Preluare wowbiz.ro

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si