Ashley si Mikey s-au certat cu o seara inainte ca acesta sa moara.

Ea ii reprosa ca munceste prea mult si ca nu ii ofera atentie si i-a spus sa mearga sa doarma pe canapea. Dimineata, a descoperit ca sotul ei a murit in somn.

Ulterior, ea a aflat ca sotul ei facea ore suplimentare fiindca strangea bani sa o duca la Praga.   

"Cand am iesit din dormitor si l-am vazut, am stiut ca s-a intamplat ceva. Era in aceeasi pozitie cum il lasasem si era palid la fata. L-am atins si era rece. Atunci am inceput sa strig catre fetita mea de 14 ani << tatal tau e mort>>. M-am simtit atat de vinovata. Eram suparata pe mine ca l-am pus sa doarma pe canapea", a declarat tanara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Acum, potrivit Daily Mail, Ashley si-a refacut viata cu fratele acestuia, cumnatul ei. La doua uni de la moartea lui Mickey, cei doi au anuntat pe Facebook ca sunt intr-o relatie si au postat o fotografie cu ei doi.

Chris, fratele lui Mickey, a consolat-o in aceasta perioada grea si se pare ca cei doi s-au apropiat foarte mult si s-au indragostit.

"Chris si Ashley au trecut prin multe greutati, dar au fost alaturi unul de celalalt. E ciudat, cum din ceva extrem de rau se poate naste ceva bun. Sunt foarte fericiti impreuna", a declarat un apropiat.

Citeste si: S-au casatorit, iar dupa 4 ani de casnicie el a disparut! Abia dupa 68 de ani a aflat adevarul. Ce s-a intamplat cu sotul ei

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si