O rață a fost surprinsă în timp ce alerga pe banda de alergare. Imaginile sunt unice, nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Pasărea nu s-a speriat deloc, ci făcea acel lucru cu mult curaj de parcă nu ar fi fost prima dată. Clipul a devenit imediat viral.

Citeste si: VIDEO| Localnicii dintr-o comună gălățeană sunt terorizați de vulpi

Animalele sunt în centrul atenției în mediul online. Diferite animale ajung virale peste tot în lume. Vedeta zilei este o rață. Ea a fost filmată în timp ce s-a urcat pe o bandă de alergare, menită pentru oamenii pasionați de sport și care doresc să se mențină în formă.

Rața a făcut senzație pe banda de alergare

Banda mergea, iar rața nu s-a speriat deloc, ci chiar se mișca ca o adevărată felină de parcă făcea astea zilnic și nu era pentru prima dată. Imediat cum videoclipul a fost urcat pe rețelele de socializare, a fost luat cu asalt de internauți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Oamenii au început să lase comentarii imediat.

Internauții au distribuit masiv acest video, motiv pentru care azi a ajuns viral peste tot în lume.

Citeste si: Polițiștii din Capitală au dat amenzi usturătoare pentru cei care au animale de companie și nu respectă obligațiile

Poți urmări și tu videoclipul amuzant de doar 14 secunde. În cadrul clipului video se observă cu ochiul liber că rața stă lângă banda de alergare, iar apoi se urcă încet pe ea și începe să alerge.

Citeste si: Cum să alegi jucăriile pentru cățelul sau pisica ta

În prezent, nu se știe de unde provine clipul devenit viral, dar cert este că cine se uită la acest el îl numește foarte drăguț și nu poate trece fără a lăsa o reacție sau fără să împărtășească cu prietenii ceea ce tocmai a văzut.

Citeste si: Pedepse și amenzi mai mari pentru cei care torturează animalele. Cum va schimba noua lege atitudinea oamenilor: „Cei care chinuie animalele așa sunt învățați să facă de ani de zile”| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si