Close sidebar
Close sidebar

Ray-Ban a inchis 33 site-uri cu produse contrafacute in Romania. Alte 39 sunt in curs de inchidere. Vezi lista

Potrivit Luxottica Group, detinatorul marcii Ray-Ban, in Romania au fost inchise 33 site-uri cu produse contrafacute, iar alte 39 sunt in diferite stadii de inchidere. Oficialii companiei anunta primele rezultate ale campaniei de combatere a fenomenului de produse contrafacute a ochelarilor de soare Ray-Ban in Romania si solicita implicarea directa a consumatorilor sai loiali in aceasta.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Demarata la jumatatea anului 2014, campania si-a fixat ca obiectiv inchiderea site-urilor ilegale care comercializeaza in prezent in Romania ochelari de soare Ray-Ban contrafacutisi supravegherea atenta a comertului pe internet.

Aceasta campanie este necesara pentru a-i proteja pe consumatorii din ce in ce mai numerosi care fac cumparaturi pe internet, convinsi ca achizitioneaza produsele originale ale unor marci renumite, oferite la preturi de outlet. In cazul concret al ochelarilor de soareRay-Ban, interventia este cu atat mai importanta, din cauza calitatii deficitare sisigurantei scazute a produselor, care ar putea afecta vederea ”, spun reprezentantii Loxottica Group.

Vederea este un “bun” al fiecaruia dintre noi care trebuie protejata cu responsabilitate- “bucata de plastic” pe care o reprezinta o pereche de ochelari de soare contrafacuti permite trecerea unui cantitati mult mai mari de radiatii UV si este o veritabila arma letala asupra retinei careia ii poate provoca arsuri sau chiar boli avansate cum ar fi cataracta”.

Cateva exemple de site-uri ilegale inchise de detinatorul marcii Ray-Ban sunt: www.rayban80.eu,

www.ochelarirayban.ro, www.rayban-romania.eu, www.raybanoutlet.ro, www.ochelari-originali.eu, www.rayban-shop.info, www.rayban.com.ro, www.ray-banstore.ro, www.raybans.ro, www.rayban-concept.ro.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI