După ediția de joi a săptămânii trecute, un schimb de replici acide a avut loc între concurenți. Chiar dacă părea ca atmosfera din casă să se liniștească, tensiunile au luat din nou amploare.

Ionuț: Vrei să fiu rău? Ceva mai mult decât Alin. Auzi, nu-mi spui tu mie că nu am eu sentimente, în condițiile în care tu plângi de sentimente pe aici.

Citește și: Ionuț din "Casa Iubirii" a avut la dispoziție 5 minute să o convingă pe Larisa să meargă cu el la munte. Ce a urmat?

Larisa: E o chestie banală!

Bianca: Eu nu o să las că nimeni să spună nimic despre asta și mai ales să facă așa gen de comparație în condițiile în care nu e în măsură să facă așa ceva! Și să spui că eu plâng!
Ionuț: Sunt în măsură de cinci ori! N-am pus accent pe chestia cu plânsul tău!

Bianca: Ai spus tu mai multe! Că mai mult că Alin!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Nicoleta, Radu și Ionuț din Casa Iubirii trebuie să decidă care concurent pleacă acasă. Cine este principalul vizat?

Ionuț: Am pus accent că tu nu ai nicio confirmare din partea băiatului asta care e iubitul tău!

Bianca: Eu sunt problema în casă!

Bianca a izbucnit în lacrimi și s-a supărat teribil după afirmațiile lansate de Ionuț.

Ionuț din "Casa Iubirii" a avut la dispoziție 5 minute să o convingă pe Larisa să meargă cu el la munte. Ce a urmat?

S-au conturat mai multe cupluri în "Casa Iubirii", emisiunea matrimonială de la Kanal D. Este vorba de Sorin-Nicoleta, Alin-Bianca, Andreea-Emanuel, posibil și Radu-Anca. Nu era clar în ce direcție merg indecișii Ionuț și Larisa, dar ultima ediție a show-ului a clarificat lucrurile.

Citește și: Andreea din Casa Iubirii, deranjată de cuvintele lui Emanuel. Concurenta izbucnește în lacrimi

Emoții în "Casa Iubirii"- Ionuț a avut la dispoziție doar 5 minute  să o convingă pe Larisa  să meargă cu el la munte! A reușit sau nu?

Citește și:  Andreea din Casa Iubirii, deranjată de cuvintele lui Emanuel. Concurenta izbucnește în lacrimi

Andreea a plâns toata ziuă. Motivul ar fi anumite cuvinte prea frumoase pe care Emanuel le-a adresat Dianei, concurenta pe care Andreea nu prea o are la suflet.

Andreea Mantea il avertizeaza pe Emanuel. Va trebui sa aiba foarte multa randare cu Andreea. Va reusi, oare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si