Bianca şi-a dorit foarte mult o întâlnire cu Adelin, aşa că atunci când a obţinut-o, frumoasa roşcată i s-a confesat printre lacrimi. A povestit că Rafaela, fosta concurentă de la Exatlon, ar fi jignit-o foarte tare în afara camerelor de filmat. Abia a putut să-şi stăpânească suspinele în timp ce se gândea la cât de greu îi este să stea în casă alături de fetele de care nu se simte apropiată. 
 
„Am fost jignită în afara camerelor de filmat, foarte urât. Aseară mi-am dat seama că ea o să continue să se poarte aşa cu mine şi că noi nu o sa putem să convieţuim. Ea continuă şi nu pot să suport. Noi când stăm împreună în aceeaşi casă ea continuă să mă atace şi eu nu sunt genul să jignesc. Continuă să mă atace şi nu înţeleg de ce. În afara de Vio chiar nu am cu cine să vorbesc. Efectiv s-au strâns în mine şi nu mai pot”, i -a povestit Bianca printre lacrimi lui Adelin.
 
După ce a văzut materialul, Rafela a izbucnit, acuzând-o pe Bianca de faptul că minte, că a venit în competitţia „Puterea dragostei” pentru a juca un rol.
Mai mult decât atât, fost concurentă de la Exatlon a pus reacţiile fetei cu care a intrat în conflict şi pe seama vârstei fragede a acesteia.
 
„Suferă de atenţie.
Nu am jignit-o cu absolut nimic Înb afara camerelor nici nu interacţionăm, nici nu avem timp. Bianca ne-a zis că vrea să joace un rol aici. Primul rol a fost o fată rebelă, a spus că nu vrea să aibă prieteni, acum joacă rolul de victimă. Dacă aveai cu adevărat o problemă cu mine, o discutam.(...) A spus că am făcut-o bolnavă mintal. Poate a fost ceva în glumă şi ea a luat-o personal. Ea are 19 ani. Mai joacă-te cu păpuşile, tu mai ai de crescut”,
a spus Rafaela.
 
„Nu am ce să discut cu tine pentru că minţi. M-ai jignit, am martori. Pe Raluca, dar nu vrea să recunoască”, a adăugat Bianca. 
 
 
 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si