Close sidebar
Close sidebar

”Războinica” Ana Maria Stamen arată cu degetul spre Giani Kiriță! ”Îmi era frică  de el”! Declarații incendiare despre ce s-a întâmplat la Exatlon

Ana Maria Stamen a declarat că, în Republica Dominicană, îi era teamă de antrenorul Giani Kiriță

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La două săptămâni de la eliminarea din Republica Dominicană, Ana Maria Stamen a vorbit despre felul în care a părăsit show-ul Exatlon! ”Nu cred că meritam să vin acasă atât de devreme, însă, așa a fost să fie! În duelul cu Mihaela Popescu, nu am putut să lupt, să pot câștiga! Am plecat de acolo tristă, cu ochii în lacrimi”, a dezvăluit Ana Maria Stamen!

Ana Maria a considerat că a avut ghinion în lupta cu Mihaela, colega ei, dar, pe de altă parte, în ultima perioadă a șederii sale în Republica Dominicană, starea ei de spirit se schimbase, mai ales din momentul în care producția a desemnat câte un antrenor la fiecare echipă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Exatlon 12 februarie. Un Faimos pleacă acasă: „Regret enorm și vreau să îmi cer scuze”

Citeste si: Monica Gabor, fotografie emoționantă de familie! AȘA s-a pozat alături de cei dragi

Citeste si: Giani Kiriţă s-a îndrăgostit în Republica Dominicană: „Chiar vă stă bine împreună! Fiara face furori!” FOTO

Ana Maria Stamen a spus totul despre Giani Kiriță! ”P unea presiune pe echipă și imi era teamă să nu pierd pe traseu”  

Venirea celui poreclit ”The King” nu a fost însă una de bun augur pentru ”războinică”! De altfel, Ana Maria Stamen a spus totul despre Giani Kiriță, pe care l-a considerat un tip autoritar.

”La început, am avut încredere în mine, am adus puncte și eram considerată, din câte știu eu, un punct forte în echipă! Din păcate, după înfrângerile repetate, mi-a fost greu să îmi revin! Giani punea presiune pe echipă și imi era teamă să nu pierd pe traseu! Nu zic că el a fost de vină pentru prestația mea, dar, încet, încet, m-am izolat și m-am interiorizat. Nu mai discutam cu nimeni despre starea mea.
Iar lui Kiriță nici atât nu am putut să îi spun ce am. Sincer,
parcă îmi era frică de el la Exatlon! Acum, judecând la rece, cred că am greșit! Ar fi trebuit să am tăria să mă exteriorizez și să îi zic ce mă macină antrenorului meu”, a declarat Ana Maria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI