Luna trecută, războinicul cecen, omul de casă al lui Vladimir Putin, a postat un videoclip cu el însuși conducând Cybertruck-ul Tesla, echipat cu o turelă de mitralieră, în jurul palatului său prezidențial.

Citește și: VIDEO Rusia a bombardat un azil de bătrâni în Ucraina, în ziua în care Ursula von der Leyen se află la Kiev

Kadîrov a spus atunci că vehiculul a fost un „cadou” de la Musk – dar șeful Tesla a negat afirmația.

Liderul cecen a promis că mașina blindată va fi trimisă în zona de luptă din Ucraina pentru a fi folosită de trupele ruse, potrivit Politico.eu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

În cursul zilei de joi, 20 septembrie, Kadîrov a scris pe rețelele de socializare că vehiculul, despre care a susținut că a funcționat „admirabil” pe câmpul de luptă, ar fi fost dezactivat de la distanță de către Tesla și a trebuit să fie remorcat de pe linia frontului.

Kadîrov i-a reproșat lui Elon Musk că i-a oprit de la distanță mașina blindată.

"Să oferi cadouri scumpe din inimă și apoi să le dezactivezi de la distanță. Recent, Musk mi-a dezactivat Cybertruck de la distanță. Nu este bărbătesc. A trebuit să remorchez calul de fier. De ce Elon? Cine face așa ceva?", a scris Kadîrov.

Kadîrov în numea pe Elon Musk "cel mai puternic geniu al timpurilor moderne" 

Cu o lună în urmă, Ramzan Kadîrov a făcut publică o înregistrare video în care poate fi văzut conducând o camionetă Tesla Cybertruck cu ceea ce pare a fi o mitralieră montată deasupra, afirmând că o va trimite în zona de conflict din Ucraina.

Kadîrov, cunoscut pentru apariţiile sale extravagante, a adus elogii atât autovehiculului, cât şi CEO-ului Tesla Motors, Elon Musk, numindu-l pe cel din urmă "cel mai puternic geniu al timpurilor moderne" şi invitându-l în Cecenia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si