Close sidebar
Close sidebar

Răzvan Burleanu a pierdut procesul cu Florin Prunea! Șeful FRF i-a cerut diamovistului 500.000 lei daune morale

Răzvan Burleanu, șeful Federației Române de Fotbal, a pierdut din nou procesul cu Florin Prunea, pe care l-a dat în judecată pentru calomnie.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florin Prunea a câștigat apelul în procesul cu Răzvan Burleanu, iar șeful FRF este obligat să-i plătească acestuia cheltuieli de judecată de 2.000 lei. Curtea de Apel București a respins, pe 24 septembrie, apelul lui Burleanu, după ce anterior Prunea câștigase și pe fond. Burleanu are însă la dispoziție 30 de zile să facă recurs.

Răzvan Burleanu i-a cerut despăgubiri de 500.000 lei, în 2017, lui Florin Prunea, după ce acesta a făcut afirmații considerate jignitoare înainte de alegerile pentru șefia federației. La vremea respectivă, Prunea a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Burleanu: că ar fi ofițer acoperit, că ar avea legătură cu condamnarea lui Gică Popescu sau că ar avea un puternic sprijin politic.

Cum a câștigat Florin Prunea procesul cu Răzvan Burleanu?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Instanța a considerat însă că afirmațiile lui Prunea sunt în fapt presupuneri pe care acesta le-a făcut pentru a-și arăta nemulțumirea legată de faptul că nici un membru al generației de aur nu a fost ales în funcția de președinte FRF, cu toate că mulți dintre acști membri au dovedit că au calități manageriale incontestabile.

Citeste si: Procurorii DNA au arătat schema prin care Mircea Sandu ar fi luat o şpagă de 200.000 de euro!

Interesant este că judecătorii au considerat că dovada supremă a faptului că imaginea lui Burleanu nu a fost afectată este chiar faptul că acesta a fost ales în funcția de preșdinte al Federației Române de Fotbal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI