Mesajul scris de designer in dreptul lor a adancit si mai mult misterul in legatura cu vanataia de la fata. Decizia de a urca pe retelele de socializare aceste poze cu el in care apare lovit a fost luata dupa mult timp de gandire, asa cum de altfel a marturisit inca de la inceputul postarii. Mai mult, el inca reflecteaza daca sa povesteasca sau nu experienta neplacuta traita.

In descrierea fotografiilor, el nu mentioneaza nimic despre vreo agresiune. 

"Ma gandesc de cateva zile daca sa vorbesc despre experientele mele de viata sau nu… inca ma gandesc! stiu insa ca daca nici noi nu ne putem asuma momentele din viata noastra… atunci cine ar putea sa o faca?! Eu zic doar atat: oricat de dificil ne-ar fi, ne ridicam de jos, ne scuturam de praf, zambim si mergem mai departe. Noi avem puterea asta, doar noi! #simle and #moveon", a scris Razvan pe retelele de socializare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fanii l-au intrebat imediat ce a patit, iar unii dintre ei l-au sfatuit sa povesteasca tot ce i s-a intamplat, explicand ca: “Din experientele impartasite, invatam!”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si