Close sidebar
Close sidebar

Razvan Ciobanu, victima unei agresiuni? Designerul a publicat imagini pe retelele de socializare, cu ochiul drept vanat: "Daca nici noi nu ne putem asuma..."

Razvan Ciobanu a publicat doua imagini pe Instagram si pe Facebook in care apare cu ochiul drept invinetit.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mesajul scris de designer in dreptul lor a adancit si mai mult misterul in legatura cu vanataia de la fata. Decizia de a urca pe retelele de socializare aceste poze cu el in care apare lovit a fost luata dupa mult timp de gandire, asa cum de altfel a marturisit inca de la inceputul postarii. Mai mult, el inca reflecteaza daca sa povesteasca sau nu experienta neplacuta traita.

In descrierea fotografiilor, el nu mentioneaza nimic despre vreo agresiune. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Ma gandesc de cateva zile daca sa vorbesc despre experientele mele de viata sau nu… inca ma gandesc! stiu insa ca daca nici noi nu ne putem asuma momentele din viata noastra… atunci cine ar putea sa o faca?! Eu zic doar atat: oricat de dificil ne-ar fi, ne ridicam de jos, ne scuturam de praf, zambim si mergem mai departe. Noi avem puterea asta, doar noi! #simle and #moveon", a scris Razvan pe retelele de socializare.

Fanii l-au intrebat imediat ce a patit, iar unii dintre ei l-au sfatuit sa povesteasca tot ce i s-a intamplat, explicand ca: “Din experientele impartasite, invatam!”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI